« Seks
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
PRIPAZITE :)

Najopasnije poze u seksu

Skupina znanstvenika identificirala je najopasnije seksualne poze, a neki od njih mogle bi vas poprilično iznenaditi

Najomiljenije poze su ujedno i najopasnije
Najomiljenije poze su ujedno i najopasnije (Arhiva)
Više o

seks

,

poze u seksu

,

doggy style

,

najopasnije poze

Seks je sjajna stvar, no može biti i opasna ako ne pazite, tvrdi skupina znanstvenika koja je pronašla najopasnije poze u seksu, preciznije, one u kojima može doći do loma penisa.

Zdravlje i sigurnost vjerojatno su posljednja stvar na vašem umu kada ste uhvaćeni u mrežu strasti, ali nova istraživanja pokazuju da seks može povremeno izazvati ozbiljnu štetu - bez obzira koristite li kondom ili ne.

Za istraživanje je procijenjeno 90 heteroseksualnih muškaraca u dobi od 18 do 66 godina s frakturama penisa (prijelom ili fraktura penisa je relativno rijetka, no kad se 
dogodi, vrlo je dramatična. Gotovo uvijek nastaje nakon tupe traume penisa u erekciji).

Istraživači su istraživali potencijalne uzroke svake ozljede, uključujući položaje, masturbaciju i manipulaciju, kako bi se procijenio odnos između položaja u seksu i ozbiljnosti frakture penisa.

Otkriveno je da je doggy style - bašjedna od omiljenih seksualnih pozicija - izazvao nevjerojatnih 44% svih prijeloma, vjerojatno zbog toga što priroda položaja može dovesti do slabo usmjerenih potisaka koji uzrokuju da penis udara u partneričinu zdjeličnu kost. Na drugom mjestu je misionarski položaj, koji je bio odgovoran za 25% prijeloma.

Zanimljivo je i da misionarski i 'doggy style' uzrokuju ozbiljnije prijelome od bilo kojeg položaja u kojem je žena na vrhu, unatoč tome što se 'cowgirl' smatrala najopasnijim položajem u prethodnim studijama. Međutim, nema potrebe za celibatom, budući da su frakcije penisa zapravo rijetke.

06.10.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno