« Seks
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
UPS!

Najčešće ženske pogreške u krevetu

Žene ponekad naprave nešto pogrešno, toliko pogrešno da muškarac izgubi volju za seksom

Ima dosta toga što se može napraviti pogrešno
Ima dosta toga što se može napraviti pogrešno (Arhiva)
Više o

seks

,

glasan seks

,

orgazam

,

najbolji seks

,

glumljenje orgazma

,

ženske greške

,

greške u seksu

Žene su rođene zavodnice, a muškarcima je samo seks na pameti, kažu urbani mitovi koji su već tko zna koliko puta demantirani. No, žene su svjesnije svojih nedostataka, a imaju i veću želju za napretkom, pa često eksperimentiraju sa sitnim promjenama u rutini.

Tako se često može dogoditi da im padne na pamet neka novotarija u krevetu, ne bi li malo začinile ljubavni život. No, lako se može dogoditi da takvi eksperimenti krenu krivim putem i ubiju seksualnu želju kod partnera. 

Recimo, testisi su vrlo osjetljivo područje, pa ako se odlučite poigrati s njima, budite stvarno nježni i oprezni, jer svaki prejaki stisak odmah će se odraziti na razinu želje partnera. Jednako tako nemojte baš navlačiti penis kao da je od gume, iako ponekad izgleda tako. Nježno prevlačite kožicu preko glavića, kako ne bi partnera potpuno indisponirali.

Muške bradavice nemaju istu ulogu kao i ženske, pa niti osjetljivost kao vaše. Ako se odlučite poigrati s njima, mogle bi se lako iznenaditi potpuno indiferentnim ponašanjem partnera. 

Dosta toga ovisi i o predigri. Ako odlučite zavesti partnera i odvesti ga u krevet, nemojte to rastezati kao žvakaću gumu, jer bi vam se lako moglo obiti o glavu pretjerano natjeravanje i igranje mačke i miša.

Nemojte ni slučajno pri skidanju naglašavati da niste depilirane ili da ste debele, iako to možda i mislite. Ponovite to par puta i vaš će muškarac zaključiti da možda ipak ide s pogrešnom osobom u krevet. 

I da, muškarci vole glasan seks, vole kad vide da partnerica uživa, ali ako vam baš nije tako dobro, radije ga naučite što da radi nego da počnete očito glumatati jer će to odbiti vašeg muškarca od kreveta na duže vrijeme. 

07.05.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno