« Život
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
ISPROBAJTE

Najbolji recept za bračnu sreću

Parovi koji spavaju goli zajedno ili u donjem rublju, povezaniji su i u konačnici sretniji od onih koji spavaju zajedno u pidžamama

Spavajte goli zajedno
Spavajte goli zajedno (DeviantArt)
Više o

sreća

,

brak

,

spavanje

,

golotinja

Bračna sreća važna je za zdrav i uspješan život, a jedna britanska studija tvrdi da ima jednostavan  recept za bračnu sreću - spavajte goli!

Naime, ovim istraživanjem ispitano je 1004-ero Britanaca i Britanki. Oni i one koji su priznali kako spavaju goli ili u donjem rublju uz partnera, odnosno partnericu, pokazali su se sretnijima od onih koji spavaju u pidžamama.

"Postoji veliki broj faktora koji utječu na uspjeh veze. Ali na jedan od njih često ne obratimo pažnju, a to je okruženje u spavaćoj sobi. Spavanje bez odjeće u krevetu ili samo u rublju može povećati osjetljivost vaše kože i daje vam poticaj na otvorenost i intimnost među parovima, što dovodi do povećanja sreće", rekla je Stephanie Thiers-Ratcliffe iz Cotton USA, koji je provodio anketiranje.

Također, rezultati su pokazali kako polovici ispitanih smeta ako njihove druge polovice jedu u krevetu, a gotovo 60 posto njih ne podnosi prljavi veš na podu sobe.

Stoga - riješite se pidžame!

07.09.2016. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno