« Horoskop
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
MRŠAVITE

Najbolje dijete za znakove horoskopa

Nema godišnjeg doba u kojem se ljudi više brinu o svojoj liniji od proljeća, jer su svjesni da do ljeta moraju istesati svoje tijelo za plažu

Kako najlakše skinuti kilograme
Kako najlakše skinuti kilograme (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

mršavljenje

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

skidanje kilograma

,

znakovi horoskopa

Ovan impulzivno kreće na dijete, no jednako tako brzo ih i prekida jer gubi interes u slučaju da rezultati nisu očekivani. Najbolje skida kilograme kad se natječe s nekim. Trebali bi jesti manje ugljikohidrata i više bjelančevina - Ovan vlada mozgom koji hrane upravo aminokiseline iz bjelančevina. 

Bik obožava hranu i, naravno, mrzi dijete iz dna duše. Najbolje bi bilo promijeniti način prehrane i pronaći ukusne i zdrave zalogaje. Kad se jednom usvoji novi način prehrane, tvrdoglavi Bik neće odustati. Izbjegavati bi trebalo visokokaloričnu hranu i šećer.

Blizanci će se najbolje snaći u kombinaciji vježbanja i zdrave hrane zbog svoje sklonosti da rade više stvari odjednom. No, problem je u tome što će i lako odlučiti promijeniti način prehrane za par dana, iz čiste dosade ili znatiželje. Brzu hranu treba izbjegavati u širokom luku, važni su uravnoteženi obroci koje jedete na miru, za stolom.

Rak najčešće traži utjehu u hrani od svih znakova horoskopa, jer na taj način pokušava potisnuti loše emocije. Bilo bi bolje isplanirati zdrav način prehrane umjesto razdoblja gladovanja i prejedanja, jer nezdrava hrana na Rakove ima vrlo snažan i loš utjecaj.

Lav se voli osjećati snažno i samopouzdano, a pravilna prehrana je najbolji način da dođe do toga jer će snažan karakter ovog znaka omogućiti usvajanje novih prehrambenih navika. Naravno, uz par komplimenata kako dobro izgleda Lav će biti još ustrajniji. Izbjegavati bogate umake pune ugljikohidrata pod obavezno.

Djevica i inače pazi na prehranu, tako da će njen praktičan um vrlo lako prihvatiti nov način prehrane, pogotovo uz vođenje dnevnika u koji će zapisivati što je jela. Brze dijete nisu stvorene za ovaj znak, jer Djevice se ne boje malo muke i gladi kako bi postigle cilj. Važno je na jelovniku imati što više organske hrane kako bi se izbjegle alergije kojima su Djevice sklone.

Vaga će se teško odlučiti na koju dijetu treba krenuti, a još teže će se oduprijeti porivu da je promijeni nakon par dana. Uz to što se lako motivira za odlazak na dijetu jer želi bolje izgledati, Vaga najbolje mršavi kad je na dijetu u paru s prijateljicom ili partnerom jer voli izmjenivati iskustva. Ovaj znak treba jesti više hrane bogate kalijem kao što su ribe, zeleno povrće i jogurt.

Škorpion je znak s najsnažnijom voljom od svih, tako da je sigurno da će se pridržavati dijete kad se odluči za nju. Obožava to napraviti u tajnosti i slušati pohvale za dobar izgled od okoline uz veseli smiješak. Prehrana Škorpiona trebala bi biti puna prehrambenih vlakana kako bi probava radila besprijekorno.

Strijelac voli izazove, na dijetu kreće pun optimizma i entuzijazma, no kako voli pretjerivati u hrani često će se dogoditi da odustane već nakon par dana ako rezultati ne budu onakvi kakve je zamislio. Recept za uspjeh su puno realističniji ciljevi od gubitka 10 kilograma u tjedan dana. Visokokalorična hrana čini ih razdražljivima, pa trebaju izbjegavati sol, šećer, maslac i vrhnje.

Jarac je tvrdoglav i nepokolebljiv, tako da ne čudi da prema cilju dijete ide odlučno, a što je ona zahtjevnija, to će se Jarac čvršće držati pravila. Savjet - zdrava hrana može biti ukusna i pravi užitak, nemojte se baciti na one potpuno asketske varijante. Ako se uz to kombinira tjelovježba i utezi, rezultati ne izostaju. Pripaziti na unos kalcija kojeg mora biti dovoljno.

Vodenjak će svaku dijetu prilagoditi sebi svojom maštom i inovativnim karakterom, a kad pronađe način prehrane koji mu u potpunosti odgovara nema šanse da ga ostavi bez puno promišljanja. Jedino čega se Vodenjaci trebaju paziti je alkohol koji moraju konzumirati umjereno, unatoč stalnoj želji za "još samo jednom čašicom".

Ribe su u stalnoj potrazi za savršenom dijetom, pa ne čudi da odustaju od svake na koju krenu. Ako uspiju u dnevni raspored uvesti dovoljno zabavnih fizičkih aktivnosti, problema s kilogramima neće biti. Ribe imaju tendenciju premalog unosa tekućine, pa žeđ često zamjenjuju za glad. Stoga - osam velikih čaša vode dnevno, zapisujte ako treba ...

05.03.2015. 15:43:00
Novi komentar
nužno
nužno