« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Najbolja stvar koju donose redoviti orgazmi

U zadnje se vrijeme sve više priča o raznoraznim postupcima pomlađivanja vagine, a zaboravlja se da je najbolji i najučinkovitiji način - potpuno besplatan

Ostat će mlada ako se brinete za nju...
Ostat će mlada ako se brinete za nju... (Shutterstock)
Više o

orgazam

,

vagina

,

pomlađivanje vagine

,

orošavanje vagine

Orgazam dokazano nosi raznorazne koristi za cijeli organizam - usrećuje vas, poboljšava san, potiče apetit, produžava život... no uz sve to radi i jednu stvar koja je izuzetno važna - pomlađuje vašu vaginu.

Da, točno je - ne treba ići na tretmane pomlađivanja, orošavanje i slične stvarčice koje će vam isprazniti džep, dovoljno je imati redovite orgazme i vaša će vagina ostati u besprijekornom, mladolikom stanju.

Postoji i dokaz za ovu tvrdnju - istraživanje Elene C. Arias iz španjolske klinike za estetsku kirurgiju Graal Clinic koja je nepobitno dokazala da redoviti orgazmi pomažu u održavanju mladolikog izgleda vaginalnog područja, baš kao što će vaši trbušni mišići uvijek biti besprijekorni ako stalno radite trbušnjake. 

U čemu je tajna? Jednostavno, u trenutku orgazma u klitorisu se povisuje krvni tlak, maternica pritišće zdjelicu i povećava napetost mišića na tom području te se sve zateže, ostajući u odličnoj formi, tvrdi Arias.

Znači, umjesto na orošavanje, potrošite novac na nešto drugo, a partneru ispunite snove o redovitom seksu...

02.08.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno