« Seks
objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca
MMM

Erotska sanjarica - značenje najčešćih erotskih snova

Erotski su snovi česti i najčešće nas ostavljaju zbunjenima nakon buđenja, nerijetko i posramljenima - pa evo što oni zapravo znače

Što znače najčešći erotski snovi
Što znače najčešći erotski snovi (Shutterstock)
Više o

sanjarica

,

erotska sanjarica

,

erotski snovi

,

značenje

Erotski snovi su vrlo česti i nerijetko ćemo se probuditi prilično zbunjeni nakon njih, pa kako bismo vam malo pomogli, evo tumačenja najčešćih:

Masturbacija - snovi povezani sa samozadovoljavanjem vrlo su česti. Uglavnom ukazuju na pojačanu potrebu za pažnjom i željom za više seksualnog uzbuđenja. Ako u snovima masturbirate u prisutnosti druge osobe, vjerojatno podsvjesno s partnerom želite podijeliti o čemu maštate. Snovi u kojima to činite zajedno s partnerom znače da između vas postoje određene tajne i prepreke.

Noge partnerice - ukoliko je vaše tijelo u snu obavijeno nogama partnerice, postoji mogućnost da u ljubavnoj vezi osjećate nedostatak slobode. Možda ne uspijevate s voljenom osobom zadovoljiti svoje svoje fantazije ili se osjećate stjerani u kut zbog njene dominacije u vezi.  

Prisluškivanje - snovi u kojima iza zatvorenih vrata prisluškujete druge osobe u seksualnom činu znače da se osjećate isključenima iz partnerova života. Alternativno mogu označavati strah od priznavanja vlastitih seksualnih sklonosti.  

Seks sa šefom - posao i osobe s kojima radite dominiraju vaš život. Šef vam je možda podsvjesno privlačan, ali vjerojatno sanjate spolni odnos s njim jer ni u snovima ne uspijevate zaboraviti na zadatke koji vas čekaju na radnom mjestu.

Seks u troje - znači da imate potrebu dublje istražiti vlastitu seksualnost. To posebno vrijedi za snove u kojima je treća osoba istog spola kao vi, što može upućivati na homoseksualnost ili poriv za zabranjenim postupcima. Nagon da probijete vlastite granice u vama postoji, ali u stvarnom životu zbog srama još niste spremni na taj korak.

Voće - voće koje pokušavate ali ne možete dohvatiti upućuje na nezadovoljstvo trenutnim seksualnim životom. Snovi u kojima uspijevate ubrati voće označavaju mogućnost slobodnog izbora u krevetu, a mogu biti i simbol ženskih spolnih organa.

Sve ostale snove protumačit će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

01.08.2017. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno