« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
LOOL

Najbolja meditacija na svijetu

Čak i ako vam meditacija nije nešto, ovu jednostavno morate isprobati, jer smo sto posto sigurni da ćete se uspjeti pronaći u njoj

Evo prave meditacije!
Evo prave meditacije! (Shutterstock)
Više o

meditacija

,

vođena meditacija

Meditacija vam treba smiriti um, opustiti vas i pomoći vam da iz sebe izbacite sav stres i frustracije te na kraju priče postanete jedno sa svemirom ....

Upravo ovakve definicije odbijaju dobar dio ljudi od meditacije, jer misle da takav način opuštanja nije za njih - i u pravu su. Istočne tehnike primjerene su ljudima tog kulturnog i povijesnog kruga i zapadnom čovjeku nije jednostavno ući u takav mentalni sklop.

Sve do sada - jer pojavila se vođena meditacija koju ama baš svaki zapadnjak može učinkovito primjeniti i postići našu varijantu opuštanja.

Autor je Jason Headley, redatelj i pisac koji je klasičnu priču oko vođene meditacije definitivno uspješno prilagodio našim standardima, a evo i citata:

"Osjetite kako jebena glupost odlazi od vas. Duboko udahnite snagu, izdahnite ta sranja. Dopustite disanju da samo otkrije svoj prirodni ritam. Ukoliko vam misli ponovno odlaze na sramotnu dramu od vašeg usranog života, vratite pozornost na disanje. Svakim udisajem osjetite kako vam tijelo govori, jebeš to sve ..."

Ako ste se prepoznali u ovim riječima, pustite video, zatvorite oči i dozvolite Jasonu da vam pokaže kako se meditira:

30.01.2016. 16:30:31
Novi komentar
nužno
nužno