« Seks
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
I TO JE MOGUĆE

Najbizarniji slučajevi u vezi sa seksom u 2010.

2009. bila je puna neobičnih seks zgoda i nezgoda koje su punile naslovnice novina, no to je ništa prema onome što se događalo ove godine...

Čini se kako su seks lutke vrlo tražena roba. Pogotovo ako liče na bivše...
Čini se kako su seks lutke vrlo tražena roba. Pogotovo ako liče na bivše... (Shutterstock)
Više o

seks

,

incest

,

kastracija

,

2010. godina

,

bizarni slučajevi

,

seks lutke

1. Muškarac si je odstranio vlastite mošnje nožem. Zašto? Pa, nakon što je proveo 5 godina u zatvoru u Španjolskoj, želio je izbjeći deportaciju u svoju domovinu Kazahstan. Stoga si je uklonio muškost prije nego su ga ukrcali na avion. U principu, argument mu je bio da je bolje biti kastriran nego deportiran natrag u Kazahstan.

2. Koliko muškaraca poznajete koji izlaze s djevojkama koje su nalik njihovim bivšima? Nema sumnje da imaju svoj tip. No što ako muškarac ode korak dalje i napravi repliku svoje bivše u obliku lutke za 18.000 dolara? Talijanski umjetnik Diego Bortolin bavi se upravo ovim poslom. Izrada seks lutke kompliciran je posao jer svi detalji moraju izgledati savršeno. No jedan kupac je želio malu promjenu. 50-godišnji anonimni biznismen dodaje: "Želim da izgleda kao bivša samo s većim grudima."

3. Tko bi rekao da je traženje biološke majke ilegalno? Zapravo i jest ukoliko imate seks s njome. Kada je 54-godišnja Kathryn Thornton upoznala svog biološkog sina, par je odlučio posjetiti mjesto gdje ga je i začela - njezin kombi. Njemu je bilo 33 godine, a veza je trajala 18 mjeseci, no majka je sve inicirala. Sada ju čeka zatvor zbog incesta. Sin je izbjegao kaznu, osim možda emocionalne traume...

4. I dok vjerojatno želite vidjeti osobu s kojom imate seksualni odnos, jedan muškarac je morao potražiti medicinsku pomoć jer je doslovno postao slijep svaki put kad bi doživio orgazam. Srećom, liječnici su uspjeli rješiti njegov problem koji je bio povezan s dotokom krvi.

5. 21-godišnji Britanac s poteškoćama u učenju koristi socijalnu pomoć kako bi se konačno riješio junfa. Nakon pohađanja nekoliko tečajeva seksualne edukacije, iskoristio je državni novac kako bi odletio u Amsterdam i uz pomoć prostitutke izgubio djevičanstvo. Njegovi socijalni radnici ga potpuno podržavaju: "Odbijanje pomoći bilo bi kršenje njegovih ljudskih prava. Ne možemo staviti restrikcije na mladog čovjeka koji želi iskusiti svijet."


29.12.2010. 17:40:00
Novi komentar
nužno
nužno