« Film
objavljeno prije 1 godinu i 8 mjeseci
FANOVI SRETNI

Najavljeni novi Marvelovi filmovi

Očekivati da bi glumac s dva Oscara samoinicijativno preuzeo ulogu Marvelovog superheroja donedavno je bila čista znanstvena fantastika...

Scarlett Johansson je dobila spin-off
Scarlett Johansson je dobila spin-off (Arhiva)
Više o

Scarlett Johansson

,

Natalie Portman

,

Thor

,

Blade

,

Mahershala Ali

Marvel je na nedavnom ComicConu raspametio fanove najavom novog serijala Blade, a naročito objavom da će ga glumiti dvostruki Oscarovac Mahershala Ali. No, najava ima još...

Natalie Portman (38) potvrdila je da će se vratiti u četvrtom nastavku filma o Thoru, 'Thor: Love and Thunder'. Ponovno će glumiti Jane Foster, ali ovaj put obdarenu moćima Thorova čekića. Pažnju publike cijelu su dan golicali isječci iz brojnih nastavaka i novih produkcija četvre faze Marvelova filmskog svemira (MCU).

Najprije je najavljen film 'The Eternals' u kojem glume Angelina Jolie (44) i Salma Hayek (52). Publici je otkriveno i da će se snimati prvi film o azijsko-američkom superheroju 'Shang-Chi'. Nakon višemjesečnog castinga, glavna je uloga dodijeljena kanadskom glumcu Simu Liu (30) koji će igrati majtora kung-fua.

Shang-Chi, sin oca Kineza i majke Amerikanke, prvi se put u Marvelovim stripovima pojavio prije gotovo 50 godina. Nakon višemjesečnih nagađanja, Marvel je konačno objavio pojedinosti o željno iščekivanoj 'Crnoj udovici' sa Scarlett Johansson (34) kao Natashom Romanoff. Film se snima već 30 dana, a u traileru su otkrivene prve scene iz Budimpešte.

Neki nadolazeći Marvel filmovi: The New Mutants (2020.)Black Widow (2020.)Morbius (2020.)The Eternals (2020.)Shang-Chi and the Legend of The Ten Rings (2021.)Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2021.)Thor: Love and Thunder (2021.).

11.08.2019. 14:15:00
Novi komentar
nužno
nužno