« Žene
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
NOVI TREND

Muškarci više ne traže sponzoruše nego alfa žene

Atraktivne žene i dalje su na meti muškaraca, no izgled više nije dovoljan - uz njega traže se mozak i karijera kao dva ključna sastojka

Zuckebergova supruga je uspješna liječnica
Zuckebergova supruga je uspješna liječnica (Facebook)
Više o

žene

,

muškarci

,

alfa žena

Muškarci polako mijenjaju navike, pa iako su u modi i dalje zgodne žene, uz izgled je potrebno imati i mozak i karijeru kako bi se osvojio uspješan, zgodan i bogat muškarac, loša je vijest za sponzoruše.

Novi trend koji je sve više prihvaćen od strane najuspješnijih ljudi svijeta prelijeva se i na one manje lijepe, manje uspješne i nemjerljivo manje bogate, tako da su žene koje su do sada sve polagale na izgled sve više same, pokazalo je recentno istraživanje provedeno u SAD.

>> Tko su najpoznatije alfa žene >>

Alfa žene definitivno su najtraženije, pa iako im je ponekad potreban priličan trud da bi izgledale dovoljno atraktivno, njihov um i uspjeh dovoljno su privlačni muškarcima. 

Najbolji primjeri su Clooney i Zuckerberg (iako se o njegovom izgledu može raspravljati, uspjeh i lova su neupitni).

>> Par stvari koje morate znati o modernim ženama >>

Clooneyeva supruga je odvjetnička superzvijezda čija je karijera u njenoj branši možda i veća od njegove na filmu, a Zuckerberg je oženio srednjoškolsku ljubav Priscillu Chan koja je, dok je Mark propadao na faksu i stvarao Facebook, marljivo studirala medicinu i izgradila respektabilnu karijeru koju nije napustila udajom za najmlađeg svjetskog milijardera.

Stoga, ako su vas uvijek smatrali pametnom, par trikova lokalnog vizažista bit će dovoljno za uspješan lov  ...

17.12.2014. 21:42:46
Novi komentar
nužno
nužno