« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
DA ZNATE ...

Muškarci u braku trebaju raditi ove stvari

Kako ne bi brak upropastili u par koraka, potrebno je da i nakon sudbonosnog DA nastave raditi neke stvari.

Kako do sretne veze
Kako do sretne veze (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

brak

Brak je nekima definitivno olakšanje, pogotovo dugogodišnjim samcima kojima je takvog života već navrh glave, jer su unatoč slobodi osjećali da su zakinuti za neke stvari. No, i to se može vrlo brzo upropastiti ako nakon vjenčanja ne nastave upražnjavati neke navike koje su imali u danima zajedničkih izlazaka. 

>> Zašto muškarci ipak žele brak >>

U "momačkim" danima muškarci vole držati svoju dragu za ruku i ponosno pokazivati kako su je osvojili cijelom svijetu. Zašto onda to prestanu raditi nakon vjenčanja? Ako se pita žene, njima je to uvijek romantično i lijepo, stoga, nemojte prestati to raditi samo zato što imate prsten na ruci.

Jednako tako, žene vole kad ih se stalno zavodi, jer se osjećaju lijepo i poželjno. Kad to muškarac prestane raditi, žena će pomisliti da je partner uzima zdravo za gotovo i da je s romantikom gotovo, a ta im je misao prilično neizdrživa.

>> Muškarci su nesposobni za brak do 40-ih? >>

Stoga, nakon vjenčanja treba nastaviti i s ostalim romantičnim stvarima koje ste koristili tijekom osvajanja, kao što je primjerice planiranje romantičnih putovanja i večera. Nije li se lijepo nakon desetak, dvadesetak godina prisjetiti kako je to bilo kad ste prvi puta odsjeli u nekom hotelu kao mladi, zaljubljeni par?

>> Kako izgleda idealan muškarac za brak >>

Za kraj, jedna potpuno praktična stvar - kad muškarac živi sam, mora si sam spremati čarape. Žene jako vole kad to muškarci rade i dalje nakon vjenčanja, jer "mirišljave" zamotuljke iznenađenja ne vole pronalaziti svugdje po kući.

17.01.2016. 21:42:00
Novi komentar
nužno
nužno