objavljeno 17.01.2016. 21:42:00
DA ZNATE ...

Muškarci u braku trebaju raditi ove stvari

Kako ne bi brak upropastili u par koraka, potrebno je da i nakon sudbonosnog DA nastave raditi neke stvari.

Kako do sretne veze
Kako do sretne veze (Shutterstock)

Brak je nekima definitivno olakšanje, pogotovo dugogodišnjim samcima kojima je takvog života već navrh glave, jer su unatoč slobodi osjećali da su zakinuti za neke stvari. No, i to se može vrlo brzo upropastiti ako nakon vjenčanja ne nastave upražnjavati neke navike koje su imali u danima zajedničkih izlazaka. 

>> Zašto muškarci ipak žele brak >>

U "momačkim" danima muškarci vole držati svoju dragu za ruku i ponosno pokazivati kako su je osvojili cijelom svijetu. Zašto onda to prestanu raditi nakon vjenčanja? Ako se pita žene, njima je to uvijek romantično i lijepo, stoga, nemojte prestati to raditi samo zato što imate prsten na ruci.

Jednako tako, žene vole kad ih se stalno zavodi, jer se osjećaju lijepo i poželjno. Kad to muškarac prestane raditi, žena će pomisliti da je partner uzima zdravo za gotovo i da je s romantikom gotovo, a ta im je misao prilično neizdrživa.

>> Muškarci su nesposobni za brak do 40-ih? >>

Stoga, nakon vjenčanja treba nastaviti i s ostalim romantičnim stvarima koje ste koristili tijekom osvajanja, kao što je primjerice planiranje romantičnih putovanja i večera. Nije li se lijepo nakon desetak, dvadesetak godina prisjetiti kako je to bilo kad ste prvi puta odsjeli u nekom hotelu kao mladi, zaljubljeni par?

>> Kako izgleda idealan muškarac za brak >>

Za kraj, jedna potpuno praktična stvar - kad muškarac živi sam, mora si sam spremati čarape. Žene jako vole kad to muškarci rade i dalje nakon vjenčanja, jer "mirišljave" zamotuljke iznenađenja ne vole pronalaziti svugdje po kući.

17.01.2016. 21:42:00
http://m.metro-portal.hr/muskarci-u-braku-trebaju-raditi-ove-stvari/96058/