« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HE HE

Muškarci trebaju znati ove stvari o ženama

Vrlo bitna stvar, koja muškarcima zna zadavati glavobolje, je da je ženama jedan orgazam u prosjeku zaista dovoljan

Ove stvari ne smijete zaboraviti
Ove stvari ne smijete zaboraviti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

osobine žena

Žene za razliku od muškaraca nisu pretjerano sklone šali, ali su s druge strane mudrije zbog čega se rjeđe ponašaju kao klaunovi.

Tek toliko da znate - pripadnice ljepšeg spola nisu svjesne većine onoga što muškarci o njima zaista misle i govore, odnosno svjesne su tek desetak posto toga.

>> Zašto vezu prekidaju žene, a zašto muškarci >> 

Žene obožavaju provoditi dane s voljenim muškarcima, a o suprotnom spolu razmišljaju svo vrijeme no i izlasci sa ženskim društvom kotiraju vrlo visoko i nikako nisu zanemarivi.

Naravno, ponekad ćete ženama morati biti i pravi sluge jer je njihova konstitucija delikatna, a odjeća kojom ju prekrivaju nerijetko vrlo komplicirana i muškarcima, iako oku ugodna, često potpuno nerazumljiva.

>> Što muškarci NE žele znati o ženama >>

Žene vole urednost i čistoću pa ćete ukoliko ih uvedete u čist stan u njenim očima biti veći nego možete zamisliti. Vezano uz to, žene vole da ih se izvede na ručak ili večeru jer im to nerijetko jako uljepšava dan.

>> Kakvu vezu žele muškarci, a kakvu žene >>

Vrlo bitna stvar, koja muškarcima zna zadavati glavobolje, je da je ženama jedan orgazam u prosjeku zaista dovoljan.

Ako vam još nije dosta informacija - ako ste se odlučili na taj korak, budite svjesni da velika većina žena zaista voli vjenčanja.

15.10.2015. 21:20:00
Novi komentar
nužno
nužno