« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
LOOL

Muškarci obožavaju ove ženske stvari

Ako ste bili uvjereni da je vaš dragi macho koji samo misli na pivo, nogomet s dečkima i druge žene, iznenadit će vas što mu se sve zapravo sviđa

Muškarci vole samo pivo i nogomet? Ne baš ...
Muškarci vole samo pivo i nogomet? Ne baš ... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

kupanje

,

plakanje

,

maženje

,

kreme za ljepotu

Muškarci vole o sebi širiti famu kao o macho stvorenjima koja vole pivo, nogomet, tulume s prijateljima i slične stvari, pretežno iz razloga da im se ne bi uvalili neki kućanski poslovi ili briga o djeci.

U stvarnosti, istina je potpuno drugačija. Da, muškarci vole plakati za vrijeme filmova, možda baš ne na iste filmove ili iste scene kao žene, ali suza im iz oka kane čak i kad gledaju film s dragom, onda obično moraju po pivo.

Tko misli da muškarci žive bezbrižan život, gadno se vara, jer su, jednako kao i žene, totalno opterećeni vezama, seksom, izlascima i apsolutno svime što ima veze sa suprotnim spolom. 

Ako ste u zadnje vrijeme morali češće u obližnju drogeriju po svoju omiljenu hidratantnu kremu i losion za suhu kožu, to nije zato što je pretjerano koristite, nego zato što vam je vaš dragi redovito troši.

Muškarac pred ogledalom koji bira što će obući? Nikad češće nego danas, a sve kako bi se postigao onaj bašmebrigaštosamobukaoaliizgledamsjajno izgled.

Maženje je frajerima jako drago, iako će gunđati kad se ušuškate kraj njega pred televizorom, no samo zato što to smatraju uvodom u seks.

Instagram ima sve više muških profila ... da, i njima rade fotoaparati na smartphonu i da, jako se vole hvaliti (i stavljati glupe efekte pritom).

Za kraj, ako mislite da je kada vaše obožavano mjesto, budite sigurni da će vaš dragi, čim vi izađete s prijateljicama, završiti u njoj na jedno dva sata uz sve vaše mirisne soli.

12.01.2014. 21:45:00
Novi komentar
nužno
nužno