« Žene
objavljeno prije 7 godina i 5 mjeseci
KARAKTER

Muškarci koji su najbolji za žene

Istraživanje je prodrmalo fundamente muškosti jer kod žena je najuspješniji jedan tip muškaraca za kojeg to nismo mogli pomisliti ni u ludilu

Gameri su opasni u krevetu :)
Gameri su opasni u krevetu :) (Arhiva)
Više o

seks

,

gamer

,

uspjeh kod žena

Žene su komplicirana bića. To znamo, to smo doživjeli i to će uvijek tako i biti. Ponekad je stvarno teško razumjeti što žele i kada nešto žele te kako žele da se ponašamo, što da budemo. No, opet svaka žena je drugačije pa je tako i njihovo poimanje nas drugačije, odnosno svaka od njih preferira određeni tip nas.

Poslovično već spominjemo istraživanja, iako se radi samo o anketama, ali sadašnje koje ćemo spomenuti nam je malo prodrmalo fundamente muškosti jer kod žena je najuspješniji jedan tip muškaraca za kojeg nismo sumnjali ni najdubljim mislima.

Na naše iznenađenje niti je to poslovan muškarac, niti je to muškarac ovisan o tjelovježbi, a niti je hipster, već je to manje više - gamer.

Da onaj "klinac" koji po cijele dane igra igrice na računalu ili Playstationu. Onaj tip muškaraca za kojeg mnogi kažu da je niš' koristi, ali opet onaj tip muškaraca gdje pojedinci zarađuju novce o kojima možemo samo sanjati.

Anketa se provodila na grupi žena koje su svoje muškarce svrstale u 8 različitih grupa. Bilo je to trendsettera, rokera, štrebera, hipstera, ovisnika o teretama, očeva,  gamera te klasičnih besposličara.

Nakon toga pitanja su postala intimnija.

Djevojke i žene su upitane koliko se puta tjedno pozabave s dečkom u krevetu, dakle koliko puta tjedno se igraju mame i tate, doktora. Rezultati su bili pomalo iznenađujući:

  1. Gameri - 6 puta
  2. Hipsteri - 4 puta
  3. Besposličari - 4 puta

Svih 10 pročitajte na portalu Gentleman.hr

28.11.2016. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno