« Žene
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Muškarce je lako zavesti

Uz sve moguće savjete koji se nude za zavođenje jačeg spola, definitivno je najbolji onaj koji kaže da pustite vašu ženstvenost da napravi posao

Samo se opustite i budite svoji
Samo se opustite i budite svoji (Arhiva)
Više o

žene

,

ravnopravnost spolova

,

muškarci

,

zavođenje

,

komplimenti

Zavesti muškarca zapravo i nije neki problem ako znate kako razmišljaju, tvrde stručnjaci za veze koji naglašavaju da treba odbaciti sve mitove koje ste do sada slušali i opušteno krenuti prema cilju.

Za početak, muškarcima, unatoč rasprostranjenom mišljenju, ne smeta ravnopravnost spolova, štoviše, oni nemaju apsolutno ništa protiv toga da vi radite i zarađujete, imate svoje ideje i svoj život. Stoga, zaboravite na glumatanje.

Drugo, ako niste znali, muškarci komplimente ne uzimaju s rezervom nego ih prihvaćaju kao istinu, osjećaju se polaskani i automatski imaju bolje mišljenje o vama. Naravno, nemojte pretjerivati, no pokoji dobro plasirani kompliment će ih sigurno omekšati.

Ako prepustite inicijativu njemu, vratite mu par značajnih pogleda i začinite ih osmijehom, flert će biti vrlo uspješan i on će, ako ima dovoljno samopouzdanja (a teško da ćete tražiti one s manjkom na tom područuju) prići i započeti razgovor.

Za kraj , dozvolite im da se prave snažni i glume zaštitinike, jer to će im dati dodatni poticaj da se pokažu još boljima. 

01.06.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno