« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ISPROBAJTE

Mršavljenje bez dijete i vježbanja - rajčicom

Mršavljenje bez dijete san je svake osobe koja je pokušavala skidati višak kilograma raznoraznim načinima prehrane, a znanstvenici tvrde da je upravo ovaj način - najučinkovitiji

Najbolja dijeta na svijetu
Najbolja dijeta na svijetu (DeviantArt)
Više o

mršavljenje

,

sok od rajčice

,

mršavljenje bez dijete

,

mršavljenje bez vježbanja

Mršavljenje bez dijete mnogima se čini kao znanstvena fantastika, pogotovo onima koji su do sada u životu isprobali sve moguće i nemoguće režime prehrane, a višak kilograma i dalje je tu.

Naime, samo jedna čaša soka od rajčice dnevno može vam pomoći da se riješite viška masnih naslaga oko struka, ako je vjerovati istraživanju na Fakultetu kineske tradicionalne medicine u Tajvanu.

Za napomenuti je da uopće ne morate mijenjati svoj način ishrane, a salo će se otopiti bez ikakve tjelovježbe.

Sudionice, koje su sudjelovale u istraživanju, osam tjedana su svakodnevno pile čašu soka od rajčice, te izgubile u prosjeku 2 i pol centimetra u struku. Usto, smanjila im se količina masnoće u krvi za otprilike deset posto. 

Naravno, uz ovo ide i savjet - sok od rajčice pripremajte sami, od svježih rajčica s tržnice, a kupovne varijante jednostavno zaboravite - u njima se nalazi toliko šećera, soli i raznih aditiva da ćete samo napraviti još veću štetu svom organizmu.

 

27.06.2016. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno