« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
STIPE GABRIĆ JAMBO:

Moje isključivanje iz stranke je odluka utopljenika

Raspuštanje metkovske organizacije bio je jedini način da se Ivo Mujo sa svojom svitom zadrži na čelu, poručio je bivši HSS-ovac

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Denis Jerković/Cropix)
Više o

Milan Bandić

,

HSS

,

Metković

,

Stipe Gabrić Jambo

,

Ivo Mujo

,

isključivanje iz stranke

Odluku dubrovačko-neretvanskoga Županijskog odbora HSS-a o isključivanju iz stranke gradonačelnik Metkovića i saborski zastupnik Stipe Gabrić Jambo nazvao je "odlukom jednog utopljenika".

"To je jedan očajnički čin čovjeka (Ive Muje) koji ide raspustiti najbrojniju i najuspješniju stranačku organizaciju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji", rekao je danas novinarima Stipe Gabrić Jambo.

Dodao je kako će se izborna skupština Županijskog odbora stranke održati 5. prosinca, a raspuštanje metkovske organizacije bio je jedini način da se predsjednik županijskoga HSS-a Ivo Mujo "sa svojom svitom zadrži na čelu".

Istaknuo je da ima svoj politički put, a u vezi s Milanom Bandićem rekao je kako je on njegov prijatelj te da ima ustavno pravo odlučiti za koga će glasovati.

Dubrovačko-neretvanski Županijski odbor HSS-a jučer je raspustio gradski ogranak u Metkoviću, a Stipu Gabrića Jamba isključio je iz stranke.

Kako je na konferenciji za novinare jučer rekao predsjednik županijskog HSS-a Ivo Mujo, Stipo Gabrić Jambo iz stranke je izbačen zbog nepoštovanja statuta uključivanjem u kampanju nezavisnoga predsjedničkog kandidata Milana Bandića i, prije toga, kandidiranjem na nestranačkim listama u svibnju. (hina/metro-portal)

17.11.2009. 17:36:50
Novi komentar
nužno
nužno