« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
IMAŠ BEND, PRIJAVI SE!

Močvara traži zvijezdu

Močvara traži mlade i ambiciozne bendove koji se žele predstaviti široj publici na pozornici tog kluba, a najbolji će osvojiti vrlo vrijednu nagradu

Močvara
Močvara (Močvara)
Više o

demo bendovi

,

natječaj

,

koncert

,

prijava

,

Mario Kovač

,

portal za nestale

Dosadilo ti je gledanje uvijek istih "reality" emisija s ocvalim zvijezdama, napornim celebrityjima i "beskrajno talentiranim" zavijačima tipa Saša, Tin i onaj treći? Pun ti je kufer urednika koji te vrijeđaju moronskom ponudom TV programa? E, pa i Močvari je dosta!

No umjesto da kenjkaju odlučili su zasukati rukave i potražiti prave zvijezde. Ne ove farmoidne zvjezdice za instant uporabu, već ljude koji sviraju glazbu koju vole i spremni su zbog nje izlizati glasnice urlanjem, iskrenuti kičmu navlačenjem pojačala i iskrvariti prste trzalicama i bubnjarskim palicama.

movara.jpg
A sada ti!

Prijavite se odmah i natječite se za nagradu - dva 8-satna termina za snimanje u studiju ekipe iz Jinxa "Funhouse". Potrebno je samo da na zvijezda@mochvara.hr pošaljete link gdje se može poslušati bar jedna vaša pjesma.

Ekipa Močvare će izabrati bendove koji nastupaju na prvoj polufinalnoj večeri 15.10., a publika bira pobjednika. Pa čak i ako ne budete pobjednici, nastupi na polufinalnim i finalnim večerima pružit će vam priliku da svirate pred punim klubom na pozornici na kojoj su svirale mnoge glazbene legende.

Voditelj i moderator večeri bit će Luciferov najdraži nećak Mario Kovač!

mochvara.hr/zvijezda
facebook.com/zvijezdamochvare

24.09.2010. 15:29:00
Novi komentar
nužno
nužno