« Seks
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
HE HE

Mitovi o muškarcima i seksu koji ... nisu istiniti

Mislite li da je stvarno moguće razmišljati o seksu svakih sedam sekundi, kako glasi urbani mit koji kruži o muškarcima? Nije, naravno :)

Nos ti je velik, a ovo tu ...
Nos ti je velik, a ovo tu ... (Arhiva)
Više o

seks

,

sperma

,

muškarci

,

mitovi

,

velik nos

Koliko smo samo mitova o seksu i muškarcima čuli u životu? Gomile, a najveći broj od njih je upravo to - mit koji nema blage veze sa stvarnim stanje. Pa onda, da podučimo one mlađe koji još uvijek vjeruju u neke od tih bajki ...

Za početak, riješimo stvar s veličinom muškog ponosa i znacima koji nepogrešivo ukazuju na to. Znanstvenici su potrošili ozbiljan novac na istraživanja po tom pitanju, i nisu pronašli ama baš niti jednu vezu između veličine bilo kojeg drugog dijela tijela i penisa. Stoga, velik nos, velik ponos postoji samo u bajkama, kao i dužina nekog prsta ... Jedini siguran način da znate koliki mu je jest da mu skinete gaće.

Kaloričnost sperme još je jedan od mitova koji jednostavno ne drži vodu. Sperma od kaloričnijih sastojaka ima samo nešto fruktoze, ostalo je voda, vitamin C, kalcij, magnezij i još par minerala koji, istina, mogu lijepo hidrirati kožu, no i opet ne onoliko koliko se priča. 

O tome da muškarci razmišljaju o seksu svakih sedam sekundi valjda ne trebamo dalje pisati, a jedan od glavnih mitova koji drži na životu usamljene muškarce je onaj da solo frajeri uživaju u seksu više od oženjenih i da ga imaju više i češće.

Morat ćemo vas razočarati - niti jedno od toga nije istina. Oženjeni muškarci u pravilu imaju barem dvostruko više seksa od solo muškaraca (čast iznimkama, naravno), a i bolji seks, jer se žene lakše opuste uz poznato muško tijelo ....

28.01.2014. 23:05:00
Novi komentar
nužno
nužno