« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
NOVOSTI

Mini Paceman Adventure je neodoljiv

Mini Paceman Adventure obojan u Jungle Green metalik boju je pick-up verzija popularnog Pacemana

Mala zvijer sa 190 KS
Mala zvijer sa 190 KS (Automania)
Više o

Mini Paceman Adventure

Mini pick-up? Da, ta varijanta je postojala i u originalu, pa zašto ne bi i današnja verzija? BMW i Dingolfing odlučili su to i napraviti, te su na kotače postavili najnoviju Mini pick-up verziju.

Mini Paceman Adventure je pick-up verzija popularnog Pacemana, pa nije nemoguće zamisliti u terenskom kupeu u pick-up verziji pogon na sve kotače uz nabrijani motor iz John-Cooper-Works verzije sa 218 KS.

Ipak Mini Paceman Adventure pick-up pokreće motor sa 184 KS iz modela Cooper S i uz stalni pogon na sve kotače ALL4. Naravno uz sve to dolaze i karoserijski oblici i detalji koji i dolaze uz terenski pick-up, što je i najbolje vidljivo na fotografijama. Veliki kotači, povišena karoserija od tla, krovni nosač s rezervnim kotačem te pravi pick-up stražnji dio, sve je to upakirano, odnosno obojeno u 'Jungle Green' metalik boju.

Prerađeni serijski model moći će se kupiti od sredine ljeta 2014. godine  i to kako smo naveli s 1,6 litarskim benzinskim motorom iz modela Cooper S, koji će za tu priliku imati 6 KS više, dakle s okruglo 190 KS moći ćete otići u džunglu već ovog ljeta.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

06.05.2014. 18:36:00
Novi komentar
nužno
nužno