« Glazba
objavljeno prije 10 godina
PROGRAM

Medvedgradske glazbene večeri 2014

Ove će godine trajati tri večeri, a program je obogaćen i šarmantnim akustičnim programom hrvatskih kantautorica na medvedgradskoj kuli

Medvedgradske glazbene večeri
Medvedgradske glazbene večeri (Menart)
Više o

program

,

Medvedgradske glazbene večeri

Grupa Meritas nastupit će u četvrtak 17. srpnjaZoran Predin u društvu Damir Kukuruzović Django Group u petak, 18.srpnja, a program u subotu, 19. srpnja zatvorit će  Tamara Obrovac Transhistria Quartet.

Poseban program ove godine, pod nazivom Akustika na kuli, ugostit će u istim danima mlade hrvatske kantautorice; Queen of Sabe u četvrtak, Ninu Romić u petak te Saru Renar u subotu, a ti akustični nastupi održat će se za samo dvadesetak ljudi na vrhu medvedgradske kule, s prelijepim pogledom na Zagreb, sat vremena prije početka glavnog programa.

„Želja nam je omogućiti građanima Zagreba i svima koji se ovdje zateknu na proputovanju, kvalitetne glazbene doživljaje za sjećanje, upotpunjene jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, prirodnom i kulturnom baštinom s pogledom na Zagreb." - poručuju organizatori, Centar za kulturu i film Augusta Cesarca u suradnji s Javnom ustanovom „Park prirode Medvednica" i Menart BPM.

Da koncerti na Medvedgradu nisu samo koncerti - već doživljaji u punom smislu te riječi, znaju svi oni koji su do sada uspijevali na vrijeme doći do svoje ulaznice jer je za programe Medvedgradskih glazbenih večeri u pretprodaji samo 250 ulaznica po koncertu.

S obzirom na dosadašnji interes publike, moguće je da će svih 250 ulaznica po koncertu biti ubrzo prodano, a hoće li u prodaju biti puštene dodatne ulaznice znat će se dan uoči koncerta i ovisit će o vremenskoj prognozi. Naime, cilj organizatora je da se koncerti održe i u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika te se u tom slučaju premještaju u zidine tvrđave, koje su manjeg kapaciteta od prostora pod zvijezdama.

10.06.2014. 10:14:00
Novi komentar
nužno
nužno