« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
MYSTIC

Alternativne metode i rješenja za zdravo življenje na Velesajmu

Na Jesenskom međunarodnom zagrebačkom velesajmu održat će se sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti - OSVOJITE ULAZNICE

alternativna medicina
alternativna medicina (Mystic)
Više o

Zagreb

,

zdravlje

,

alternativna medicina

,

zagreb-info

,

USB vibrator

,

steven jobs biografija

Mystic, 1. međunarodni sajam alternative, zdravog života i graničnih područja znanosti je novi projekt Zagrebačkog velesajma namijenjen svima koji žele živjeti u suglasju s prirodom i teže poboljšanju kvalitete života izvan ustaljenih konvencionalnih okvira.

Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Svjesni neiscrpnih mogućnosti alternativnih metoda i rješenja za zdravo življenje, po prvi puta u zemlji u terminu Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma (22.- 26. rujna), najširoj domaćoj i stranoj javnosti predstavit će se  jedinstveni sajamski događaj koji okuplja predstavnike sljedećih područja:

mystic.jpg
masaža

  - alternativna medicina i razne terapije - prirodne, energetske, duhovne
 - zdrava hrana, makrobiotika, alternativni uzgoj hrane
 - ljekovito bilje, pripravci i preparati od ljekovitog bilja
 - ezoterija
 - parapsihološki fenomeni
 - stručna udruženja i literatura ...

Najveća zapreka masovne primjene prirodnih alternativnih rješenja u većini područja svakodnevnog života krije se upravo našim glavama, a radi se o predrasudama.

Pod sloganom "živjeti bez predrasuda" mogu se savladati prepreke i doprinijeti široj primjeni prirodnih alternativnih rješenja u svakodnevnom životu.

Organizacijska razina sajamskog projekta omogućuje izravni kontakt uživo velikog broja posjetitelja, izlagača, medija i drugih sudionika, a tijekom svih sajamskih dana, pored izložbenog, priprema se i bogat i zanimljiv stručni program kroz modele predavanja, prezentacija, radionica, demonstracija i tretmana.

Više o svemu na www.zv.hr

10.09.2010. 11:20:55
Novi komentar
nužno
nužno