« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
WTF?!

McDonalds zaposlenicima ne preporučuje fast food

Kad fulaš, onda si fulao sto posto, moglo bi se reći za ovaj naputak McDonaldsa svojim zaposlenicima koji je hitro povučen s internih stranica tvrtke

Dragi posjetitelji, samo vi jedite naše proizvode ...
Dragi posjetitelji, samo vi jedite naše proizvode ... (McResource)
Više o

nezdrava hrana

,

zdrava hrana

,

mcdonald's

,

fast food

Na službenoj internetskoj stranici namijenjenoj zaposlenicima lanca, upozorava se da prekalorična i premasna brza hrana dovodi do pretilosti i s njom povezanih bolesti, a osoblju savjetuje da se hrani na drugim mjestima gdje se serviraju salate, juhe i povrće.

Osim pržene hrane, upozorava se i na opasnost dodataka poput sira, slanine i majoneze, koji su inače dio svakodnevne McDonald'sove ponude.

Savjet je ilustriran i grafičkim prikazom 'nezdravog' i 'zdravog' izbora, a u tom drugom nema specijaliteta po kojima je poznat američki lanac restorana brze hrane.

'Teško je zdravo se hraniti ako često jedete u fast food restoranima, koji uopće ne nude namirnice sa smanjenim udjelom masnoće', navodi se na stranici na kojoj je prethodno bio objavljen i savjet zaposlenima da si potraže dodatni posao kako bi mogli 'spojiti kraj s krajem'.

Još nije jasno tko je odgovoran za ovakve savjete, a glasnogovornik McDonald'sa ogradio se od navedenog tvrdeći da je 'izvađeno iz konteksta'.

26.12.2013. 11:51:00
Novi komentar
nužno
nužno