« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
MA KAKVA KRIZA?

Maybach ne mari za recesiju

Ako se ne osjećate uklopljenim u globalnu krizu ovo je vozilo za vas.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Emma Forrest)
Više o

Maybach

,

Maybach 62 Zeppelin

,

Maybach 57 Zeppelin

,

Maybach Zeppelin

,

recesija

Iako je kriza već ozbiljno poharala svjetsku autoindustriju, neki proizvođači ne vjeruju u pesimistična predviđanja, ili barem žele ostaviti takav dojam. Maybach se tako odlučio poraditi na svom najekstremnijiem luksuznom modelu - Zeppelinu, koji će, razumljivo, izači u limited-edition verziji.

Baziran na istoimenom modelu iz 1930. godine, Zeppelin uz uobičajene vrhunske komponente dolazi s pregršt dodataka među kojima su 20-inčne crne kromirane felge, aerodinamično dizajnirani retrovizori ili kožne podne obloge toliko udobne da se na kojima možete bosonogi opuštati od stresnog dan.

No, vrhunac luksuza je zasigurno raspršivač arome koji cijelo vozilo može ispuniti mirisom po vašoj želji. Naravno, ne radi se o ničemu 'običnom', najrafiniranije arome stvorene od strane parfumerskog majstora Givaudana, omogućuju izbor od blagih i osvježavajućih, do težih i intenzivnijih mirisa koje s ekspertima proizvođača možete do detalja prilagoditi svojim željama.

Cijena jednog takvog, od 100 dostupnih, Maybacha 57 Zeppelina je 406.000 eura. Od ožujka biti će dostupna i verzija Maybach 62 Zeppelin po cijeni od 473.000 eura.

A cijena vašeg omiljenog mirisa u paketu? Prava sitnica. Još 'samo' 3.950 eura.

17.02.2009. 04:06:13
Novi komentar
nužno
nužno