« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
HE HE

Male tajne koje muškarci ne dijele sa ženama

Svaki muškarac koji drži do sebe neće nikad priznati niti jednu od ovih stvari svojoj dragoj ...

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

tajne

Žene ponekad misle da imaju monopol na tajne, no to naravno nije istina jer i muškarci vole neke stvari skrivati od svoje drage. No, kako se obično ne radi o drogi, kocki i drugim ženama, pustite ga nek' se veseli ...

Naime, muškarci, naravno, i nakon što uđu u dugotrajnu vezu ili brak i dalje rade dvije stvari koje jako, jako vole - gledaju druge žene i porniće. I u tome nema ništa loše, sve dok ih neka od žena koje gledaju ne počne previše privlačiti ili započne seksualne navike porno zvijezda prenositi u bračni krevet. 

>> Tajne koje muškarci skrivaju >>

Ako mislite da on samo bezveze gleda unaokolo kad hodate gradom, varate se - osim što, kako smo već rekli, gleda druge žene, prati i muškarce koji gledaju vas. Naime, to ga ljuti, ali mu istovremeno i daje osjećaj važnosti, pa se nemojte čuditi kad vas naglo zagrli iz čistog mira i privije sebi. Tako pokazuje da vas je osvojio.

Ma koliko se oni ponekad bunili na vaše izlaske s prijateljicama, to je samo gluma - muškarci obožavaju ostati sami kod kuće kako bi se mogli posvetiti omiljenoj zabavi - ljenčarenju i gledanju pornića. Pa, priuštite mu to zadovoljstvo.

>> Ovo muškarci rade krišom i ne priznaju >>

Uz to, muškarci jako vole još dvije stvari - kad draga prva pokrene neku važnu temu jer to njima ne ide od ruke, a obožavaju komplimente, pogotovo one koji se odnose na nešto što su sami napravili.

>> Što muškarci nikad neće priznati >>

I da, bilo ih je strah kad su se prvi puta seksali s vama, a bez obzira što govorili, i njima često jednostavno nije do seksa ...

12.01.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno