« Seks
objavljeno prije 7 mjeseci i 2 dana
HE HE

Lova mijenja seks.. i obrnuto

Kao što kažemo - žene češće izjavljuju da im je novac omogućio bolji seks nego muškarci, ali on ipak mijenja ljude

Ovo je cool ;)
Ovo je cool ;) (Arhiva)
Više o

seks

,

novac

Lova ili seks? Što mislite, što bi rekli muškarci, a što žene? Kad su isto pitanje postavili milijunašima, odgovor je bio lova, jer je ona donijela puno bolji i uzbudljiviji seksualni život, što je izjavilo 63 posto muških bogataša. Ostali su valjda bili dovoljno zgodni da nemaju problema s lovom ili bez nje.

Kod žena je situacija nešto gora, jer je čak 88 posto milijunašica reklo da im je novac omogućio bolji seks, što bi moglo značiti da je tek manji dio milijunašica dovoljno uzbudljiv svojom vanjštinom da ne bi imale problema uloviti bilo kojeg muškarca.

Zaključak stručnjaka koji su proveli anketu je da novac u većim količinama oslobađa ljude od stresa i daje im osjećaj stabilnosti, posebno kod žena, pa je i to jedan od razloga što im je seks bolji.

>> Seks je bolji kad žena zarađuje - više >>

Možda i najsumanutiji rezultat dalo je istraživanje Sveučilišta Newcastle u kojem se ustanovilo da broj orgazama žena proporcionalno raste s brojem nula na računu njihovog seksualnog partnera (što djelomično objašnjava vesele izraze lica sponzoruša).

Ipak, bogati se češće ponašaju neiskreno i neetički, zaključili su psiholozi, te stoga ne predstavljaju dobar izbor za trajnu vezu, jer je ustanovljena jasna veza novca i moći s nevjerom. 

>> Seks nije važniji za brak od love >>

No, na sreću, ostalih 99 posto ljudi na svijetu zadovoljno je seksom i bez tolikih količina novaca, tako da za ljudsku vrstu, barem za sada, nema straha. 

04.05.2021. 21:01:00
Novi komentar
nužno
nužno