« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
UFFF

Ljubavne laži u koje svi vjerujemo

Ljubav nas grije i nosi kroz život, no ako se na kraju pokaže da smo vjerovali u laž, loše ćemo se provesti - stoga, pokušajte se pronaći u članku ... i ispraviti pogreške

Ljubav je sjajna stvar
Ljubav je sjajna stvar (FreeDigitalPhotos)
Više o

ljubav

,

mitovi

,

zablude

Ljubav je predivna stvar koja je jedno od glavnih pogonskih goriva, no kad se pretvori u problem, nema većeg .... Stoga, pokušajte svoju situaciju pronaći u donjim razmišljanjima, pa ako jeste, mijenjajte nešto pod hitno.

Ljubav mora biti na prvi pogled - neki na prvi spoj dolaze s unaprijed određenim kriterijima i očekuju instantnu kemiju. Ako iskre odmah ne zafrcaju, ne žele nastaviti dalje. To je velika greška jer kemiji ponekad treba vremena da se razvije i uz ovakav način razmišljanja možda ćete od sebe odgurnuti dobrog čovjeka. Također, veza se ne smije bazirati isključivo na kemiji, ako u njoj fale vitalne kvalitete ona je osuđena na propast.

Ljubav nije za mene - osjećaj da je svima drugima suđena ljubav, ali ne i vama česta je pojava. Nakon neuspješnih veza skloni smo razmišljati na ovaj način, ali time sebi uskraćujemo mogućnost da uistinu budemo sretni. Možda ste sada sami, ali to više govori o vašoj životnoj situaciji u ovom trenutku nego o vama.

Ne zaslužujem bolje - ovakvo razmišljanje može vas spriječiti da izađete iz odnosa koji ne valja i koji vas ne usrećuje. Ljudi koji vjeruju u ovu laž često trpe u vezama i brakovima.

Sve je bolje od toga da nemam nikoga - mnogi vjeruju kako je normalno ostati s krivom osobom dok ne naiđe ona prava. Prestanite vjerovati u ovu laž jer biste zbog nje mogli završiti s muškarcem koji nije za vas. U ljubavi treba riskirati i za sebe željeti samo najbolje.

Sve će se srediti samo od sebe - nažalost, to se neće dogoditi. Ni jedan problem koji 'pometemo' pod tepih neće nestati nego će se vratiti kada to najmanje očekujemo. Ako ste zabrinuti zbog stvari koje ne valjaju u vašem odnosu s partnerom, ignoriranje problema samo će odgoditi ono neizbježno - suočavanje s njima.

06.11.2015. 15:17:00
Novi komentar
nužno
nužno