« Putovanja
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
SEKSI IMIDŽ

Washington postaje novi grad ljubavi

Glavni grad SAD-a angažirao je iskusnu seksualnu terapeutkinju da stimulira ljubavne aspekte turističke ponude

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)
Više o

ljubav

,

putovanja

,

Washington

,

Ruth Westheimer

Ruth Westheimer, najpoznatija seksualna terapeutkinja u Americi koja je napisala niz savjetnika i često nastupa na televiziji, postala je počasna ministrica za ljubav i romantiku u glavnom gradu Washingtonu.

Naime, istraživanja turističkih agencija su pokazala da Washington ima imidž dosadnog, povijesnog grada čija ponuda nije atraktivna mladim, zaljubljenim parovima. Iako u grad godišnje pristigne oko 16 milijuna turista, motiv putovanja nema veze s romantikom i ljubavi.

Na popisu najromantičnijih gradova SAD-a, metropola uz rijeku Potomac završila je tek na 28 mjestu.

U 81. godini života Westheimer je tako dobila novi izazov i od veljače će sa svojim timom gradu pokušati dati seksi imdiž. Otvorena je stranica datenightsdc.org putem koje će se izmjenjivati informacije posjetitelja o romantičnim dijelovima Washingtona, a Westheimer će pisati i posebne vodiče za zaljubljene.

Predstavit će 28 najromantičnijih mjesta grada i objasniti zašto su stepenice Jeffersonova memorijala idealno mjesto za prosidbu, a parovima će se ujedno nuditi razni popusti. Westheimer nije zaboravila ni na samce, kojima predlaže da na Velentinovo posjete jedan od brojnih muzeja i hrabro započnu razgovor s posjetiteljem koji im se sviđa.

Terapeutkinja i nova ministrica za ljubav svoje savjete će gradu naplatiti s 200.000 dolara godišnje.

19.01.2010. 10:35:36
Novi komentar
nužno
nužno