« Muškarci
objavljeno prije 8 godina
STVARNO?

Ljubav je nekim muškarcima - nedostižna

Mnogi muškarci i dalje su prilično optimistični kada je riječ o tome da će se zaljubiti i pronaći ženu svoga života unatoč prilično nezgodnoj statistici

Ljubav je nekima nedostižna
Ljubav je nekima nedostižna (Arhiva)
Više o

ljubav

,

problemi

,

muškarci

Muškarci i ljubav često ne idu u istu rečenicu, iako bi oni to zapravo željeli. No, zaključak istraživanja najvećeg portala za upoznavanje Match.com ne ide im na ruku - prema njima, ljubav je nekim muškarcima stvarno nedostižna

U istraživanju je sudjelovalo više od 5.000 slobodnih muškaraca iz raznih dijelova SAD, a svaki peti muškarac, odnosno njih 1.000 priznalo je da nikada u životu nisu bili zaljubljeni.

No, podaci nisu pretjerano optimistični ni za žene - 18 posto ispitanica priznalo je da nikada nisu bile zaljubljene. 

Mnogi su muškarci i dalje prilično optimistični kada je riječ o tome da će se zaljubiti i pronaći ženu svoga života. Prema rezultatima ankete, 95 posto muškaraca vjeruje u ljubav na prvi pogled, a 41 posto priznalo je da su barem jednom zaljubili na prvi pogled. 

Za kraj, malo svjetla na kraju tunela - anketa je otkrila da se muškarci (među onima koji se zaljube) zaljubljuju češće od žena. Prosječan muškarac zaljubi se 3.7 puta u životu, a žena 2.9 puta. Takav podatak može se pripisati činjenici da žene mudrije biraju u koga će se zaljubiti.

19.05.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno