« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MINI TURNEJA

Ljetni koncerti Rundek Cargo Tria

Legendarne pjesme iz Rundekove bogate karijere čine vrhunac svakog nastupa i čini vam se da bi u njima mogli uživati vječno

Rundek Cargo Trio na maloj ljetnoj turneji
Rundek Cargo Trio na maloj ljetnoj turneji (Arhiva)
Više o

Rundek Cargo Trio

,

ljetni nastupi

Kalendarski, ljeto još nije niti počelo, no s obzirom na visoke temperature posljednjih dana, imamo osjećaj da je ono već odavno tu. Upravo tada Hrvatska najviše živi uz brojna kulturna i glazbena događanja na obali, a neka od njih donijet će vam jedinstvenu glazbenu atmosferu Rundek Cargo Trija! 

Nakon nedavnih nastupa u Makedoniji (Skopje i Prilep), Darko Rundek u društvu fenomenalnog multiinstrumentalista Dušana Vranića i osebujne violinistice Isabel,  20. lipnja, dolazi u Hrvatsku, točnije u  Đakovačke rezove, gdje će, u sklopu, pete obljetnice održati koncert na Gradskom Korzu i time započeti svoju malu ljetnu turneju.

Već idući dan, 21.lipnja - prvog dana ljeta, dolaze u Zagreb na krov Muzeja suvremene umjetnosti, gdje će nastupiti u sklopu programa "Ljeto u Muzeju suvremene umjetnosti". Poseban ugođaj u nesvakidašnjem ambijentu s pogledom na Zagreb noću!  Svoj posljednji nastup u hrvatskoj metropoli, u ovom sastavu, imali su prošle godine u srpnju, kada su nastupali na Medvedgradskim glazbenim večerima napunivši arhaične zidine Medvedgrada do posljednjeg mjesta.

Jedna od zanimljivosti je da trenutno rade na glazbi za predstavu "Don Juan", ali i na snimanju novog albuma, što bi ovogodišnjim koncertima, moglo dati jedan potpuno drugačiji glazbeni doživljaj Rundek Cargo Trija.

Treći "San sustipanske noći" sanjat će se 2. i 3. srpnja. Prva koncertna večer pripast će dvojici gitarističkih virtuoza, a druge će večeri Rundek Cargo Trio predstaviti nove hitove s nadolazećeg albuma i publiku provesti kroz svoj bogati stvaralački opus iz vremena kultnog Haustora pa sve do danas.

Do sada su imali preko stotinu nastupa diljem Europe. Legendarne pjesme iz Rundekove bogate karijere čine vrhunac svakog nastupa i čini vam se da bi u njima mogli uživati vječno. Rasprodani koncerti, trosatni nastupi i "simfonija" europskog spleena u koji su utkani zvukovi daleke Indije, Rusije ili Balkana - sve to donosi Rundek Cargo Trio.

Sve datume Rundek Cargo Trija možete pratiti na  facebook stranici Menart bpm-a. ili na www.darko-rundek.com

12.06.2014. 15:50:00
Novi komentar
nužno
nužno