« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Ljetna odjeća u kojoj ćete uživati

Ljeto je vruće i znojno doba godine kad odjeći trebam pridavati više pažnje kako se ne bi osjećali neugodno na visokim temperaturama

Kako uživati u ljetu, a da nas odjeća ne sputava
Kako uživati u ljetu, a da nas odjeća ne sputava (Arhiva)
Više o

donje rublje

,

ljeto

,

odjeća

,

pamuk

,

haljine

Ljeto je doba kad obično mislimo da nije problem odabrati garderobu, pogotovo ako smo uspješno skinuli višak kilograma. No, kako su vrućine zaštitni znak ljeta, potrebno je pažljivo odabrati kombinaciju koja će nam biti ugodna i neće nas sputavati.

Tako je najbolji odabir materijala uvjerljivo pamuk, jer se sintetički materijali lijepe za tijelo i ubrzo su puni mrlja od znoja. U pamučnim ili svilenim komadima odjeće koža će slobodno disati.

Uz to, neka odjeća bude širokog kroja - cilj je da što manje slojeva odjeće dodiruje kožu, pa se bacite na duge suknje, tunike, šarene hlače ili maksi haljine. Niti crop krojevi ne trebaju se zanemariti - izrezani određeni dijelovi na haljinama omogućit će lakše strujanje zraka.

Što se tiče donjeg rublja, pamuk je naravno obavezan, a zaboravite na razne fensi grudnjake, push up priče i slično - sportski grudnjak najbolje će disati i omogućiti vam da se ne znojite na strateškim mjestima.

Za kraj, boje - bijela, pastelni tonovi, nježne boje, print uzorci ... sve će to biti dobar odabir, sve dok nije tamno ili crno.

29.06.2015. 13:24:00
Novi komentar
nužno
nužno