« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
COOL

Legendarne tenisice Air Force 1 u novom ruhu

Najnoviji model je najlaganija verzija tenisice Air Force 1 koja interpretira viziju ovog Nikeovog klasika

Nike Air Force 1
Nike Air Force 1 (Nike)
Više o

Nike

,

tenisice

,

Air Force 1

Air Force 1 tenisice prvotno su se proslavile u košarci, a vrlo brzo i kao legendarni model hip hop kulture. Nakon 34 godine i 2000 varijacija model je zadržao prepoznatljiv oblik te postigao status ikone. Najnoviji model je najlaganija verzija tenisice Air Force 1 koja interpretira viziju ovog Nikeovog klasika.

Prozračne i lagane

Imajući na umu zadržavanje prepoznatljivosti Nikeovi dizajneri su prihvatili još jedan izazov te spojili originalan izgled i lagani, prozračni Flyknit materijal. Korištenjem Flyknit tehnologije omogućeno je precizno konstruiranje svakog dijela kako bi se istovremeno omogućila maksimalna udobnost i minimalna težina. Rezultat je model Air Force 1 koji je upola laganiji od onog iz 1982.

Osim inzistiranja na lakoći i fleksibilnosti, dizajneri su inzistirali i na zadržavanju svih ključnih obilježja koja čine Air Force 1 legendom. Tako je potplat s koncentriranim kružnicama ostao isti kao onaj na prvom modelu, a „zarezi" s bočne strane koji su inače bili izdignuti sada su utisnuti, baš kao i naziv Air. Svi ti naizgled mali detalji pridonijeli su smanjenju težine tenisice. Swoosh logo zadržao se na bočnoj poziciji, a sada je prvi put apliciran u kožnoj verziji.

Tijekom više o tri desetljeća slavni model tenisica zauzeo je značajno mjesto u košarci, hip hop kulturi, ali i u visokoj modi. Suradnja sa slavnim dizajnerom Ricardom Tiscijem samo je potvrdila legendarni status Air Force tenisica, a sa svakim novim modelom Air Force tenisice zauzimaju značajno mjesto u svakodnevnim sportskim i modnim kombinacijama.

Air Force One tenisice dostupne su na Nike prodajnim mjestima po cijeni od 1399,00 kn.

04.02.2016. 14:27:00
Novi komentar
nužno
nužno