« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
COOL

Lagan način mršavljenja druženjem

Pretile osobe lakše gube suvišne kilograme ako provode vrijeme s vitkim prijateljima, što naravno ne znači da trebaju zanemariti frendove teškaše

Bolje birajte frendove
Bolje birajte frendove (Arhiva)
Više o

mršavljenje

,

druženje

Mršavljenje nije toliko nemoguća misija, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Baylor, jer prema rezultatima njihovog istraživanja najlakši način je pomno biranje prijatelja s kojima se družite - moraju biti vitki!

Prema podacima prikupljenima od oko 9300 ispitanika, najmanje izglede za gubitak suvišnih kilograma su imale osobe koje su se najčešće družile s drugim pretilim osobama..

Znanstvenici napominju kako njihovi nalazi objavljeni u stručnom časopisu Obesity ne dokazuju uzročnu posljedičnu vezu između tjelesne mase ispitanika i njihovih prijatelja.

Naravno, uz to su se ogradili da ne žele potaknuti osobe koje pokušavaju smršavjeti da prestanu komunicirati s pretilim prijateljima.

No, ako već birate društvo s kojim ćete izaći na večeru, ne bi bilo loše da budu vitki (ali ne od onih tipova koji mogu pojesti slona i ne dobiti ni grama), jer ćete sigurno pojesti manje nego da ste u društvu ekipe iz svoje kategorije.

 

29.08.2016. 11:31:22
Novi komentar
nužno
nužno