« Život
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
STVARNO?

Kućanski posao koji vam može uništiti brak

Žene u heteroseksualnim vezama, koje u većini slučajeva peru suđe "manje zadovoljne vezom, kao i seksualnim životom", u odnosu na one koje taj posao dijele s partnerom

Eto razloga za rastavu...
Eto razloga za rastavu... (Arhiva)
Više o

brak

,

veza

,

prekid

,

pranje suđa

Izgleda da nisu svi kućanski poslovi jednaki i da neki imaju veći potencijal da vam unište vezu od drugih. A, vjerovali ili ne, najproblematičnijim kućanskim poslom smatra se pranje suđa.

Znanstvena studija koju je provelo američko Vijeće za suvremene obitelji (Council of Contemporary Families), došla je do zaključka da je krajnje vrijeme da podijelite kućanske poslove ako želite sačuvati vezu.

Analizirajući utjecaje pranja suđa, pranja rublja, čišćenja kuće i kupovine, znanstvenici su došli do zaključka da su žene u heteroseksualnim vezama, koje u većini slučajeva peru suđe "manje zadovoljne vezom, kao i seksualnim životom", u odnosu na one koje taj posao dijele s partnerom.

U prilog tome koliko je važan ovaj naizgled beznačajni posao, govori i to da da je ravnopravno pranje suđa među partnerima "najveći izvor zadovoljstva među ženama" kada je riječ o kućanskim poslovima.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

12.04.2018. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno