« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 11 mjeseci
Idemo na U2

Koncert U2 - sve što trebamo znati prije nego krenemo

Gdje parkirati? Što smijemo unijeti na stadion? Važna su pitanja koja nam olakšavaju dolazak na stadion i umanjuju mogućnost bilo kojeg problema tijekom spektakla godine.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (arhiva)
Više o

U2

,

koncert U2 Zagreb

,

što ne nositi na koncert U2

,

servisne informacije U2

Prijevoz:

Tramvaj - 9. i 10. kolovoza promet tramvajskih linija koje se kreću iz pravca Velesajma prema Kvaternikovom trgu te iz pravca Trga Josipa Bana Jelačića prema stadionu Maksimir bit će pojačan od 16 do 01:00 sat.

Vlak -  s obzirom da će vlakovima doći mnogo posjetitelja iz Hrvatske te iz susjednih zemalja, svima koji stižu na Glavni kolodvor preporučujemo prijevoz tramvajem broj 4 u pravcu Kvaternikovog trga.

Parking - na istočnoj strani Velesajma osiguran je parking za posjetitelje koji dolaze autobusima (organizirani prijevoz). Garaže koje su blizu stadiona ili blizu tramvajskih linija koje vode prema stadionu su: Kvaternikov trg, garaža Svetice, garaža Rebro, Langov trg.

Cjenik garaže: 

Parkiranje od 08-18 h: 7,00 kn/sat
Parkiranje od 18-08 h: 4,00 kn/sat
Nedjelja od 0-24 h: 4,00 kn/sat

Također, upozoravamo da kapaciteti garaža nisu dovoljni tako da ako dolazite netom prije koncerta, vjerojatno će biti pune, ali nikad se ne zna.

Autobusni prijevoz - Od stanice na istočnoj strani Velesajma do Kvaternikovog trga vozit će posebna linija autobusa. Sve ostale autobusne linije voze prema normalnom rasporedu. Preporučuje se svim posjetiteljima koncerata grupe U2 da koriste javni prijevoz kako bi se izbjeglo stvaranje zastoja osobnim vozilima.

ŠTO NE SMIJETE UNOSITI NA STADION?

U prostor stadiona je zabranjeno unositi:

- Oružje

- Kišobrane

- Profesionalnu foto i video opremu

- Boce

- Pokrivači/ležaljke

- Hranu

- Piće

Jednom kad uđete na stadion, na usluzi su vam razne ugostiteljske usluge. Moći ćete kupiti osvježavajuća pića poput vode, ledenog čaja, gaziranih sokova, energetskih pića i pive, a pojesti se mogu  sladoled, hot dog ili kokice.  

Blagajna - za sve one koji žele kupiti ulaznicu na licu mjesta, blagajna se nalazi na zapadnoj strani stadiona kod bacača diska. Radno vrijeme: subota od 9 do 20 sati, nedjelja od 9 sati  do početka koncerta, ponedjeljak od 9 sati do početka koncerta.

kontakt - 01 2446798

Regulacija prometa - 9. i 10. kolovoza zabranjen je promet osobnim vozilima na dijelu Maksimirske ceste od Kvaternikovog trga do raskrižja Maksimirska/Hondlova i u ulici Svetice od ulice Divka Budaka do Maksimirske ceste. Promet će biti zatvoren oba koncertna dana u ulici Divka Budaka od 23 do 01 sat i u ulici Ivice Hitreca od 14 – 01 sat.

Nadamo se da će vam ove informacije biti od koristi i da ćete beskrajno uživati na događaju godine - koncertu "360 stupnjeva" by U2!




08.08.2009. 17:26:06
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    u2zagreb
    22.08.2009. 21:07
    Više o prvom koncertu U2 u ZAGREBU 9.8.2009, fotografije, snimke sa YOUTUBE, intervju sa Bonom, tekstovi pjesama, Simona, set lista, svi albumiu U2, nove vijesti na blogu http://www.u2_zagreb.bloger.hr/
Novi komentar
nužno
nužno