« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
GREATEST HITS

Kompilacija Bon Jovija s četiri nove pjesme uskoro u prodaji

U prodaji će biti standardno izdanje imena Greatest Hits, a najveći fanovi moći će nabaviti i Ultimate Collection koji dolazi na dva CD-a

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Bon Jovi)
Više o

rock

,

Jon Bon Jovi

,

Shakira u Zagrebu

,

gubitak kose

,

U-20

,

svjetsko prvenstvo Kolumbija

,

naslov Serena Williams

,

duga kosa

Svjetski poznata rock grupa Bon Jovi izdaje kompilaciju Greatest hits u izdanju Island Recordsa, a kompilacija će se naći u prodaji 9. studenog. Najveći hitovi Bon Jovija vratit će njihovu publiku daleko u prošlost kada su žarili i palili svjetskom glazbenom rock scenom, ali će isto tako biti i svojevrsni most prema svijetloj budućnosti, budući da su na albumu i četiri nove pjesme.

bon_jovi.jpg

"Glazba stavlja znak na sve što se događa u našim životima", rekao je frontman Jon Bon Jovi. "Ove pjesme su prošle težak ispit vremena i podsjećaju nas odakle smo došli, čak i onda kada su svi naši pogledi usmjereni ka budućnosti."

bj_wdyg_mini1.jpg
What Do You Got

Greatest Hits (standard edition) Bon Jovija sastojat će se od 16 pjesama na jednom CD-u, uključujući i one pjesme koje su poharale svjetske top ljestvice poput Livin 'On A Prayer, Always, It's My Life, Wanted Dead or Alive i Who Says You Can't Go Home.  Dvije nove pjesme, uključujući i singl What Do You Got zaokružuju popis pjesama. Singl What Do You Got će se vrlo brzo zavrtiti i svjetskim radijskim postajama.

Greatest Hits - The Ultimate Collection Bon Jovija sastojat će se od 30 pjesama na dva CD-a. Prvi će biti klasično izdanje Greatest Hits s najvećim hitovima i dvije nove pjesme, a na drugom CD-u za posebne obožavatelje naći će se neki ne toliko razvikani hitovi poput Blaze Of Glory, Blood on Blood, These Days i Keep the Faith, te treća i četvrta nova pjesma koje su stvorene posebno za ovaj projekt.

Kompletan popis pjesama Greatest Hits i Greatest Hits - The Ultimate collection kompilacija bit će ekskluzivno objavljen na web stranici www.bonjovi.com. Na istoj stranici potražite sve što vas zanima o Bon Joviju.

27.08.2010. 12:22:49
Novi komentar
nužno
nužno