« Seks
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
ZANIMLJIVO

Koliko vam treba seksualnih partnera u životu?

Ravnopravnost spolova u seksu baš i nije slučaj kad je u pitanju reakcija okoline na broj seksualnih partnera, no zapravo je tu veća nego bilo gdje drugdje

Razlika među spolovima, zapravo, nema ...
Razlika među spolovima, zapravo, nema ... (Arhiva)
Više o

žene

,

ravnopravnost spolova

,

muškarci

,

broj seksualnih partnera

Broj seksualnih partnera jedna je od stvari koje u životu moramo znati, no istovremeno možemo zbog nje imati brdo problema - ako smo ženskog spola.

Znate i sami - što žena ima više seksualnih partnera, to je proglašavaju "lakšom" i diskriminiraju je, očekujući da raširi noge na prvi mig muškarca.

No, kad se krene znanstveno promatrati situacija, dolazi se do zaključka da je zapravo ravnopravnost spolova u ovom segmentu možda i najveća od svih područja života. Kako? Jednostavno, idealan broj seksualnih partnera za oba spola je jednak - sedam.

Ovaj je rezultat dalo jedno recentno istraživanje koje je tražilo odgovor na dva pitanja - kad partnera počnemo smatrati promiskuitetnim i koliko smatramo da treba imati partnera. Veliki uzorak ispitanika bio je vrlo jasan - sedam je brojka koja se odnosi i na muškarce i na žene.

No, još više je istraživače začudio odgovor na pitanje o promiskuitetnosti - žene se počinju tako gledati nakon 14 partnera, a muškarci - nakon 15, što očito pokazuje da je svijet krenuo u pravom smjeru ...

01.11.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno