« Žene
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
LOOL

Kojim se brzinom šire tračevi?

Moderna tehnologija donijela je napredak u mnogim područjima života, a naročito je učinkovita u širenju tračeva

Tračevi se šire munjevitom brzinom
Tračevi se šire munjevitom brzinom (Arhiva)
Više o

žene

,

tračevi

,

tračanje

,

brzina širenja

Tračevi su napokon došli na svoje, nakon što su najveći dio ljudske povijesti provodili po zakutcima pećina, krčmi, kafića i ureda, dobili su medije kojima se nesmetano mogu širiti gotovo brzinom svjetlosti.

Naravno, uz tračeve se šire i predrasude poput one da ih žene jednostavno ne mogu zadržati za sebe. Pa, istraživanje je pokazalo da 85 posto žena voli čuti dobar trač i da imaju ozbiljnih problema zadržati ga samo za sebe, već imaju neodoljivu potrebu za širenjem istog.

Istraživanje koje je provela jedna kozmetička tvrtka obuhvatilo je tri tisuće žena, a pokazalo se da im je za prenošenje trača potrebno prosječno 32 minute i 45 sekundi. Naravno, velika većina ovog vremena provedena je u razmišljanju kome ga trebaju proširiti nakon što su ga čule.

Najviše se žena u ovakvim situacijama povjerava suprugu ili najboljoj prijateljici, ali ono što bi moglo zabrinuti je činjenica da ih je nevjerojatnih 40 posto izjavilo da je sasvim u redu otkriti takvu povjerljivu informaciju potpunom strancu. 

17.12.2013. 09:08:02
Novi komentar
nužno
nužno