« Život
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Koji je partner skloniji nevjeri?

Veća plaća - veća sklonost nevjeri
Veća plaća - veća sklonost nevjeri (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

veza

,

partneri

,

zarada

Novac je jedan od najčešćih uzročnika nesuglasica i svađa u vezama, a ako povjerujemo stručnjakinji za ljubavne veze Indiji King, on je i - uzrok nevjere. Naime, ona tvrdi da ako ste zabrinuti vara li vas partner ili partnerica, dovoljno je obratiti pažnju samo na jednu stvar - visinu plaće.

Prije što počnete pretraživati pametni telefon svog partnera ili partnerice i preispitivati svaki odgovor na pitanje gdje je i s kim bio, najjednostavnije je saznati istinu iz plaće, piše Independent.

Stručnjakinja tvrdi da su muškarci i žene koji imaju veću plaću od svojih partnera najčešće oni koji varaju u vezi. No, ukoliko partner koji zarađuje manje pokaže zahvalnost prema partneru koji zarađuje više navodno nema straha od preljuba.

Ova teorija vrijedi jednako i u slučaju kada muškarac ili žena zarađuje više, tvrdi stručnjakinja, ali dodaje kako je važnije da žena pokaže zahvalnost u slučaju da njezin muškarac zarađuje više od nje.

Muškarcima je poštovanje poput kisika, bez njega ne mogu živjeti, tvrdi King. Muškarci znaju da je njihova uloga da štite, podržavaju i zarađuju za svoje partnerice. Na ženi je da bude zahvalna na tome i da mu to pokaže.

Ukoliko žena stalno prigovara muškarcu on će potražiti sreću negdje drugdje, zaključuje stručnjakinja za ljubavne veze koja kao da je savjete prepisala iz savjetnika iz 50-ih godina prošlog stoljeća.

05.04.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno