« Žene
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Koje su najpoželjnije ženske mjere?

Ideali ženske ljepote razlikuju se od kulture do kulture, no zadnjih desetljeća stalno slušamo o magičnim brojkama 90-60-90 koje, izgleda, više nisu tako napete

Obline su definitivno u modi
Obline su definitivno u modi (Shutterstock)
Više o

obujam struka

,

mjere

,

ženske mjere

,

90-60-90

,

obujam grudi

Ideal ženske ljepote nekako je teško definirati brojevima, no zadnjih desetljeća uvriježilo se govoriti o famoznih 90-60-90 kao mjerama koje predstavljaju savršenu ženu.  

No, izgleda se da ta teorija "pada u vodu" te da su muškarcima privlačnije nešto punije žene. Istraživači sa Sveučilišta u Teksasu kažu kako idealno žensko tijelo treba imati ovakve mjere: visina 1,68 metara, a proporcije 99-63-91.

U tu sliku savršeno bi se uklopila Kelly Brook, 34-godišnji model i glumica iz Velike Britanije. Za njezino bujno tijelo kažu da je naprosto savršeno te kako je upravo ona primjer konkretne žene - za razliku od mršavica koje ponekad djeluju krhko i boležljivo. 

Bujnije žene signaliziraju muškarčevoj podsvijesti kako je zdrava, plodna i da će dobro brinuti za obitelj. To čak nema veze s podnebljem iz kojeg muškaraci dolaze. Istraživanje je pokazalo da čak i kada su dolazili iz potpuno različitih sredina privukao ih je tip bujnije žene kakav smo opisali

26.06.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno