« Seks
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
SVE ILI NIŠTA

Koje su najjače erogene zone žene

Usne, noge, uši, vrat, guza, grudi - ma sve zajedno predstavlja erogenu zonu kojoj treba posvetiti punu pozornost

Čitavo žensko tijelo je erogena zona - posvetite joj se u potpunosti
Čitavo žensko tijelo je erogena zona - posvetite joj se u potpunosti (Deviantart)
Više o

sex

,

seks

,

grudi

,

žena

,

usne

,

erogene zone

,

guza

Nema previše filozofiranja - ćitavo žensko tijelo je jedna erogena zona i njemu se treba čitavom posvetiti. No krenimo nekim redom:

1. Erogena zona - usne

Usne su jaka erogena zona. Sočne i meke predstavljaju pravi afrodizijak, a svoj erotski naboj vuku iz sličnosti sa stidnim usnama. Ljubiti ih možete divlje i nježno, a možete ih i zločesto grickati ili drsko liznuti. Usne su erogena zona koju treba dobro iskoristiti. Počnite nedužnim poljupcima  i postepeno prijeđite na strastvene poljupce i erotiku. Na ovu erogenu zonu ne zaboravite ni tijekom seksa.

2. Erogena zona - uši

Žene zapadnog svijeta svjesne su privlačnosti fizičkih atributa koji ih razlikuju od suprotnog spola. Dokaz je nakit koji resi vrat, zapešća i prije svega uši. Skinite joj naušnice i poigrajte se ovom erogenom zonom. Uši možete grickati, sisati i ljubiti, kao i šapnuti u njih nešto nježno ili zločesto.

3. Erogena zona - vrat

Ova je erogena zona jedan od ključnih znakova ženstvenosti. Naime, dug i tanak vrat odavna privlači muškarce jer je suprotnost njihovom kraćem, širem i zdepastijem vratu kojeg 'krasi' adamova jabučica. Nježnu kožu ženskog vrata ospite mekim, vlažnim i toplim poljupcima. Ova erogena zona naprosto poziva na nježne ugrize, ali takvo ponašanje je najbolje ostaviti iza vrata srednje škole. Najbolje je da se zadržite samo na poljupcima po vratu tijekom predigre jer ćete tako stvoriti osjećaj jake povezanosti i uzbuđenje će biti obostrano.

4. Erogena zona - leđa

Lagano savijena leđa koja zaokružuju nježna ramena i puni bokovi najviše su zaslužna za ženstvenu siluetu koja muškarcima oduzima dah. Ova erogena zona traži nježno milovanje, strastvene poljupce i pokrete jezikom i usnama od vrata preko kralježnice prema guzi i bokovima.

5. Erogena zona - grudi

O neodoljivoj privlačnosti ove erogene zone ne treba puno govoriti. Neki stručnjaci smatraju da dvije grudice masnoće totalno izluđuju muškarca zbog njegove povezanosti s majkom tijekom dojenja. Ne dijele svi to mišljenje. Kako god bilo, znajte da erogena zona nisu samo bradavice i zato se posvetite cijelim grudima. Mazite ih, sišite, stišćite i ne zaboravite sve to činiti nježno.

6. Erogena zona - guza

Prvo ju nježno mazite i vrhovima prstiju nježno grebite po koži, a zatim isprobajte čvršće kružne pokrete cijelog dlana. Nekim će ženama goditi i lagani udarac po stražnjici. Oni drskiji mogu prstom krenuti i prema njenom anusu. To je jaka erogena zona za koju ipak prvo morate pitati za dopuštenje.

7. Erogena zona - noge

Muškarce ništa ne uzbuđuje kao par dugih, vitkih nogu u visokim petama. Budite svjesni da je ovo možda i najjača erogena zona. Izujte joj cipele, drugom rukom primite stopalo i masirajte ga kružnim pokretima prstiju. Uzbuđenost možete pojačati tako da dlanom lagano putujete njenim bedrima, osobito po unutarnjem dijelu. Ako dlan nije dovoljan, pokušajte jezikom i usnama.

Pratite Metro portal na Facebooku Twitteru.

14.09.2012. 22:08:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    15.09.2012. 08:35
    članak o muškim erogenim zonama bi imao samo jedan broj i par slova
Novi komentar
nužno
nužno