« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
MMM

Koje muške dijelove tijela žene obožavaju

Atletski građen torzo koji po definiciji ima čvsta prsa i uzdignuta ramena, ženama je pravi simbol muškosti i snage koji ih uzbuđuje

Mišićavi torzo je ženama najviše seksi
Mišićavi torzo je ženama najviše seksi (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

muško tijelo

,

torzo

Žene ponekad promatraju muškarce kao seksualne objekte, nemojmo se zavaravati, a zanimljivo je da se u zadnje vrijeme sve češće rade istraživanja o omiljenim dijelovima tijela muškaraca.

Jedno od takvih napravio je i magazin Woman's Health, a na prvom mjestu kao najseksi dio muškog tijela završila je tzv. V linija, atletski građen torzo koji po definiciji ima čvsta prsa i uzdignuta ramena, što je ženama pravi simbol muškosti i snage koji ih uzbuđuje. 

Na drugom su mjestu čvrste muške ruke s istaknutim venama koje ostavljaju dojam snage i sigurnosti koju mogu pružiti svojoj partnerici. 

Žene magnetski privlače i muškarci čvrste i široke vilice, naročito u doba ovulacije što je dokazano u cijelom nizu istraživanja. 

Duga kosa na muškarcu uvijek je simbolizirala snagu i moć, pa tako i dan danas žene vole vidjeti muškarca s kosom koja mu pada po ramenima i leđima.

Za kraj, ali ne i najmanje važno, pune i sočne usne zaokružuju dijelove tijela koje žene obožavaju na muškarcima, jer takve ih odmah zovu na poljubac.

11.04.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno