« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
EHH ...

Koje dijelove tijela najčešće zanemarujemo?

Ne kažemo da su sve žene površne, no u cijeloj priči oko njege tijela postoji nekoliko mjesta koja se najčešće zanemaruju

Koliko pazite na sebe
Koliko pazite na sebe (Arhiva)
Više o

njega tijela

,

bedra

,

stopala

,

laktovi

,

zanoktice

Laktovi - ne gledamo ih gotovo nikada, pa zašto bismo se o njima brinuli? Krivo. Suhi i opušteni laktovi odaju godine i izgledaju zaista ružno u haljinama bez rukava. Za njih vam ne treba neka posebna njega, dovoljno je samo da pri nanošenju kreme za ruke namažete i njih.

Područje oko očiju - koliko god se pisalo o tome, mnoge žene i dalje koriste istu kremu za lice i područje oko očiju. Na ovom dijelu lica vaša je koža najtanja i prva će se popuniti borama pa joj morate posvetiti posebnu njegu.

Stopala - suha i neuredna stopala pokvarit će izgled i najljepših žena. Redovito odlazite na pedikuru ili je radite sami kod kuće, a svake večeri prije spavanja na noge nanesite debeli sloj kreme i zatim obucite pamučne čarape.

Unutarnja strana bedara - malo je poznata činjenica da se većini žena najviše celulita stvara upravo na ovom području. Unutarnju stranu bedara često zaboravljamo u teretani i pri nanošenju anticelulitnih krema. Pozabavite se više ovim područjem i uskoro ćete biti oduševljeni izgledom vaših nogu.

Zanoktice - mnoge žene pate od suhih zanoktica, ali rijetko kada poduzimaju nešto u vezi toga. Kremu za ruke počnite utrljavati i u zanoktice, a svakako nabavite i poseban preparat u obliku "olovke" kojim ćete omekšavati svoje zanoktice dok potpuno ne nestanu.

Stoga, provjerite ove dijelove tijela ...

12.11.2015. 15:20:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  fetije
  12.11.2015. 15:28
  Ako mozete neki krem protiv bora za celo lice to mije vazno
 2. avatar
  fetije
  12.11.2015. 15:31
  Neki krem protiv bora molim vas ako mozete naravno da mi pomognete hvalla!!!
Novi komentar
nužno
nužno