« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
21. 9. 2010.

Knjiga dana - Pavao Pavličić: Stara ljubav

Novi roman hrvatskog pisca kriminalističkih romana

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

Pavao Pavličić

,

knjiga dana

,

krimić

Kada se jedno jutro na travnjaku doma umirovljenika pojavi leš nepoznatog muškarca dojava novinaru Ivi Remetinu neće doći iz redova policije već od posve neobičnog informatora. A taj će informator imati i indicije što se moglo dogoditi. Kad se pojavi i Remetinov prijatelj, policijski istražitelj Šoštar, i krene istraga sve će više toga ukazivati da se ubojica nalazi unutar staračkoga doma.

A onda će krenuti niz pitanja na koja će što prije trebati naći odgovore jer nepoznati muškarac neće biti jedina žrtva, a predmeti s kojima će žrtve biti ubijene bit će sve bizarniji. No je li ubojica doista u domu i tko će biti sljedeća žrtva odgovori su koje će u utrci s vremenom morati pronaći Remetin i Šoštar.

Poučen dugogodišnjim iskustvom na mjestu urednika crne kronike u jednom dnevnom listu novinar Ivo Remetin uspješno rješava brojne zamršene zločine u mnogim romanima Pavla Pavličića i lik kojeg vodi iz romana u roman dugi niz godina. Posljednjih godina čitatelji su mogli pratiti njegove avanture u romanima "Tužni bogataš", "Zmijska serenada", "Cvijeće na vjetru" i "Krvnik u kući".

 

Izdavač: Mozaik knjiga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
21.09.2010. 11:58:44
Novi komentar
nužno
nužno