objavljeno 21.09.2010. 11:58:44
21. 9. 2010.

Knjiga dana - Pavao Pavličić: Stara ljubav

Novi roman hrvatskog pisca kriminalističkih romana

Fotografija vijesti

Kada se jedno jutro na travnjaku doma umirovljenika pojavi leš nepoznatog muškarca dojava novinaru Ivi Remetinu neće doći iz redova policije već od posve neobičnog informatora. A taj će informator imati i indicije što se moglo dogoditi. Kad se pojavi i Remetinov prijatelj, policijski istražitelj Šoštar, i krene istraga sve će više toga ukazivati da se ubojica nalazi unutar staračkoga doma.

A onda će krenuti niz pitanja na koja će što prije trebati naći odgovore jer nepoznati muškarac neće biti jedina žrtva, a predmeti s kojima će žrtve biti ubijene bit će sve bizarniji. No je li ubojica doista u domu i tko će biti sljedeća žrtva odgovori su koje će u utrci s vremenom morati pronaći Remetin i Šoštar.

Poučen dugogodišnjim iskustvom na mjestu urednika crne kronike u jednom dnevnom listu novinar Ivo Remetin uspješno rješava brojne zamršene zločine u mnogim romanima Pavla Pavličića i lik kojeg vodi iz romana u roman dugi niz godina. Posljednjih godina čitatelji su mogli pratiti njegove avanture u romanima "Tužni bogataš", "Zmijska serenada", "Cvijeće na vjetru" i "Krvnik u kući".

 

Izdavač: Mozaik knjiga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
21.09.2010. 11:58:44
http://m.metro-portal.hr/knjiga-dana-pavao-pavlicic-stara-ljubav/48357/