« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci
15. 7. 2010.

Knjiga dana - Ingrid Law: Dar kao nijedan drugi

Priča o odrastanju i ljubavi

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

ljubav

,

knjiga dana

,

odrastanje

,

presuda haag

Obitelj Beaumont generacijama čuva tajnu. Svatko od njezinih članova posjeduje dar kao nijedan drugi. Posebna nadnaravna moć dolazi im, poput poklona, na njihov trinaesti rođendan, svakome drugačija. Opasna ako se ne nauči kontrolirati i ako se ne sakrije od običnog svijeta.

Djed Bomba tako može natjerati zemlju da se trese, a u mlađim je danima mogao čak i pomicati planine. Njegova kći sve radi savršeno, a njezini sinovi Rocket i Fish tek trebaju naučiti kontrolirati svoje darove pokretanja uragana i proizvodnje električne energije.

Došao je red na njihovu stariju sestru Mississippi, od milja nazvanu Mibs, koja je na korak od toga da napuni trinaest godina i sazna koji je dar priroda njoj namijenila. Mibs će se upustiti u nezaboravnu pustolovinu koja će je natjerati da praktički preko noći odraste i uvidi kako i drugi ljudi imaju svoje tajne. Čak i ako ne posjeduju "dar kao nijedan drugi".

Bestseler s top liste časopisa New York Times, proglašen knjigom godine u izboru Publishers Weeklyja, debitantski roman Ingrid Law fantastička je priča o odrastanju i ljubavi koja će nam svima pokazati kako je biti drugačiji od drugih naša najveća prednost.


Prevela Andrea Vlahović

Izdavač: Algoritam

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
15.07.2010. 00:03:00
Novi komentar
nužno
nužno