« Knjiga
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
4. 6. 2009.

Knjiga dana - Gary Zukav: Duša duši (Poruke iz srca)

Odgovori na brojna pitanja o ljudskom iskustvu

Više o

knjiga dana

,

knjige o duhovnosti

,

Gary Zukav

,

Gary Zukav: Duša duši (Poruke iz srca)

Gary Zukav autor je bestselera "Život duše" (i brojnih drugih koji su se ukupno prodali u preko šest milijuna primjeraka prevedenih na dvadeset četiri jezika), u kojem se bavio se nekima od najvažnijih pitanja o ljudskom iskustvu - od davanja odgovora na naizgled banalna pitanja o težini života ili o tome kako steći povjerenje - nudeći odgovore brojnim zainteresiranim čitateljima.

Objavivši "Život duše", Zukav je postao priznat u svijetu duhovnog razvoja, a ta je knjiga postala jedna od većih uspješnica svoje vrste. Stoga je i svaka od njegovih idućih knjiga postajala bestselerom, jer je u njima dodatno razmatrao različite vidove onoga što je utemeljio u knjizi "Život duše", nudeći podrobna objašnjenja i praktične primjene svoje izvorne vizije.

Knjiga "Duša duši" predstavlja daljnji korak naprijed u izražavanju njegova djela, pružajući nove uvide, a podijeljena je na dva dijela:

Prvi dio, "Teme duše", sastoji se od pedeset kratkih i pronicljivih poglavlja koja čitetelje potiču na razmatranje vlastitih iskustava na nove načine koji će im možda promijeniti život.

Drugi dio, "Pitanja duše", razlikuje se od svega što je Zukav do sada napisao. Povezujući duhovne i psihološke uvide, Zukav odgovara na gotovo stotinu pitanja o životu koja si mnogi postavljaju. Svako poglavlje završava svojevrsnim pozivom čitateljima da eksperimentiraju s izloženim uvidom i usvoje ga.

Prevela Aleksandra Mihaljević Barlović

Izdavač: Dvostruka duga

Opširnije: Moderna vremena Info
Piše: izabrao Nenad Bartolčić
04.06.2009. 11:19:24
Novi komentar
nužno
nužno