« Knjiga
objavljeno prije 11 godina i 7 mjeseci
23. 2. 2009.

Knjiga dana: Camilo Cruz: Bila jednom jedna krava

Kako se osloboditi izgovora i ne zadovoljiti se prosjekom

Kliknite i povećajte sliku
Kliknite i povećajte sliku
Više o

knjiga dana

,

Camilo Cruz

,

Bila jednom jedna krava

Za ljubitelje «samopomoćne» literature ovo će biti još jedna u nizu korisnih knjiga na polici. Camilo Cruz autor je dvadesetak bestselera i audio knjiga s milijunskim nakladama i jedan je od najtraženijih motivacijskih govornika i poslovnih trenera s područja osobnog i profesionalnog razvoja, javnog nastupanja i upravljanja.

Cruz razmišlja na jednostavan i praktičan način: svi priželjkujemo uspješnu karijeru, zadovoljavajuće međuljudske odnose, dobro zdravlje i sretan život. Umjesto toga, često se dogodi da se sakrijemo i pritajimo u svojoj sigurnoj zoni, naviknemo na život u njoj i nakon nekog vremena shvatimo da nas je sve najbolje što nam je život ponudio jednostavno mimoišlo. Prvi korak koji tada možemo napraviti jest osloboditi se svih onih izgovora koji nas priječe da u životu ostvarimo svoj maksimum.

Knjiga zorno objašnjava kako možemo promijeniti svoj život, a krava iz naslova metafora je za svaki naš izgovor, strah, potrebu za opravdanjem i svako pogrešno, u nama usađeno uvjerenje, koje nas priječi da živimo život koji doista želimo i zaslužujemo.

Prevela Vedrana Marušić

Izdavač: V.B.Z.

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: izabrao Nenad Bartolčić
23.02.2009. 12:55:34
Novi komentar
nužno
nužno