« Knjiga
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
HAL RUNKEL

Knjiga dana - Brak bez vikanja

Renomirani stručnjak za odnose Hal Runkel upoznat će čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom

Brak bez vikanja
Više o

knjiga dana

,

Hal Runkel

,

Brak bez vikanja

,

bračni savjeti

U Braku bez vikanja renomirani stručnjak za odnose Hal Runkel upoznat će čitatelje s metodama koje će im pomoći da se smire i postanu povezani sa svojim životnim partnerom. Kombinirajući svevremenska načela i klinička istraživanja, duhovito predstavlja najnovije vizije intimnih veza. Ovo nije knjiga o „poštenoj borbi", udovoljavanju tuđim potrebama ili o prilagođavanju. Naprotiv, ovo je knjiga koja će svakom zainteresiranom čitatelju pomoći da se sam razvije kao osoba kako bi poboljšao svoj brak...

Brak bez vikanja nedvojbeno je prva knjiga o braku koja kaže da je za neki brak ili zajednicu najbolje da se svaki od partnera najprije usredotoči na sebe i svoje samopoštovanje te nauči da treba biti manje usredotočen na partnera... za dobrobit oboje. Uz mnoštvo savjeta o tome kako se riješiti tjeskobe i usredotočiti na sebe, kao ključni čimbenik za intimnost između partnera/bračnih drugova potiče osobni razvoj svakog od njih. Također, promiče osobne razlike između partnera koje su temelj za uspješan brak.

Brak bez vikanja druga je knjiga mr. sc. Hala Edwarda Runkela, jednog od najcjenjenijih svjetskih bračnih i obiteljskih terapeuta, koju je napisao u suradnji sa svojom suprugom Jenny. Našim je čitateljima Runkel već dobro poznat po svome bestseleru Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.).

O autorima

Hal Edward Runkel više od petnaest godina radi na pozitivnim, trajnim promjenama u obiteljima i organizacijama. Bračni je i obiteljski terapeut, koji se bavi pitanjima odnosa. Predavač je svjetskoga glasa i poslovni savjetnik. Autor je bestselera Odgojite svoje dijete bez vikanja (V.B.Z., 2008.). Osnivač je i predsjednik Instituta ScreamFree koji pomaže obiteljima širom svijeta da ostanu smirene i povezane.

Jenny Runkel piše i uređuje knjige i časopise već više od petnaest godina, a posljednjih deset radi kao kreativna direktorica u Institutu ScreamFree. Usto je profesorica književnosti u srednjoj školi. U raznim časopisima redovito objavljuje vrlo čitane tekstove o ženskim problemima u vezama.

Knjigu možete osvojiti u nagradnoj igri na našem portalu.

24.10.2011. 16:30:38
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    poker
    05.11.2011. 23:47
    brak bez vikanja nije brak
Novi komentar
nužno
nužno